Nnywellness.com

Hvordan endre brems Pads på en Saab 9-3


Hvordan endre brems Pads på en Saab 9-3

Saab er et svensk selskap som gjorde fly år før den første bilen rullet ut sin samlebåndet. Den første Saab bilen tilgjengelig for publikum ble introdusert i 1949. Saab 9-3 først dukket opp i 1998 og er fremdeles i produksjon i 2010. Saab 9-3, som alle Saabs fra dag én, leveres med forhjulstrekk og skivebremser. Når bremseklossene bærer tynn på Saab 9-3, må de bli erstattet at du har full bremsekraft når du trenger den.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer på alle fire hjul. Høyner du Saab 9-3 med en hydraulisk jack og stedet jack står under hvert hjørne av bilens ramme. Senk hydraulisk jack til din Saabs vekt hviler på jack står. Fjerne det lug vanskelige problemer på alle fire hjul med en lug skiftenøkkel. Fjerne hjulene fra hjulmuttere og sett dem til side.

• Finn caliper holde pinnene på forsiden av brems skyvelære. Kjøre pinnene ut fra foran til bak, med en punch og en hammer. Kontroller diameteren på slag er noe mindre enn diameteren på pinnene. Kjøre pinnene ut før de faller ut av baksiden av låsen åpner og lukker.

• Trekke bremseklossene (det vil være to per hjul, en på hver side av brems rotoren) og metallplater våren rett opp fra toppen av låsen åpner og lukker. Kaste seg.

• Komprimere stempelet inn i caliper slik at nye, tykkere bremseklossene vil passe inn i låsen åpner og lukker. Gjør dette ved fiske en flat skrutrekker i tykkelse, slutten av skrutrekkeren er mot stempelet. Lever skrutrekkeren, bruke brems rotoren som en fulcrum, og skyver stempelet til tykkelse.

• Skyv de nye bremseklossene på plass og gjør at hullene i flens på pads linjen opp med hullene i caliper for holde pinnene. Trykk en av holde pinnene i fra baksiden av låsen åpner og lukker. Hammer pin til den sitter.

• Vinkel kroken for en ny brems vår under pin installert. Skyv gjenværende pin på plass, slik at det er i riktig posisjon over andre kroken våren. Hammer pin fra baksiden av låsen åpner og lukker til den sitter.

• Gjenta den ovenstående prosedyren for installasjon pads på de gjenværende calipers. Plasser hjulene på hjulmuttere og stramme det lug vanskelige problemer med klokken til hånd stramt. Heve bilen med hydraulisk jack og fjerne jack står. Lavere bilen i bakken med hydraulisk jack, stram det lug vanskelige problemer trygt med lug skiftenøkkelen.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke skal erstatte alle bremseklossene bil samtidig, alltid skifte bremseklosser parvis foran eller bak aksel. Aldri erstatte stempelputene på bare ett hjul, som dette kunne kaste bremsene av balanse, kan det forårsake en ulykke.