Nnywellness.com

Hvordan installere en spenning wiretrekk for en Ford Bronco


Du må installere en spenning wiretrekk for en Ford Bronco når Bronco motoren går men tilbehør er ikke. Slått av en enkelt serpentin belte, en Bronco Dynamo, servostyring, påvirkes vann og klimaanlegget hvis stasjonen beltet løsner. Den spenning skivene strekker en Bronco serpentin beltet slik den vil fortsette å lade batteriet, avkjøle luften og gjøre det enklere å styre. Denne fremgangsmåten kan brukes til å veilede deg gjennom prosjektet når din Bronco spenning skivene må byttes.

Instruksjoner

• Parkere Ford Bronco på flatt underlag og delta på parkeringsbremsen. Avslutt bilen og heve panseret. Frakople batteriet slik at alt tilbehør ikke belastes med elektrisitet. Fjern positiv (rød) kabelen fra positiv batteri innlegg og lagre kabelen fra batteriet når du installerer en spenning wiretrekk for en Ford Bronco.

• Finn den spenning skivene. Det er på passasjer forsiden av motoren på toppen av serpentin beltet, til høyre for dynamoen. Det holdes på plass av og anker og serpentin beltet kjøres under skivene. Trykk på beltet som går rundt den skivene å se hvis det er nok slakk i beltet for å fjerne det fra skivene uten å løsne det først. Hvis beltet er å fjerne, bruk en fastnøkkel til å løsne center beholder bolt av skivene. Skivene vil løsne og beltet kan frigjøres fra sporene av skivene

• Løsne festeskruen midt på overarmen som kobler spenning skivene forsamlingen på motorblokken. Slå bolten klokken til armen kommer gratis fra motoren og hele forsamlingen, spenning wiretrekk og arm komme fri fra motoren.

• Demonter spenning skivene forsamlingen på skivene. Fjern den spenning skivene ved å fjerne midten beholde bolt. Erstatt den slitte skivene med en ny og sikre den til samlingen spenningen ved hjelp av den eksisterende spenning skivene beholde bolt gjennom midten av skivene. Stram det til 30 fotpund dreiemoment før sikre samlingen spenning tilbake på motoren.

• Sikre spenning skivene samlingen til motoren av armatur beholde bolt og stramme til 30 fotpund av dreiemoment. Dra Ford Bronco serpentin beltet over den spenning skivene med spenning skivene fortsatt løst boltet til spenning forsamlingen armen. Snurp sammen midten beholde bolt av den spenning skivene når beltet er kjørt rundt den spenning skivene. Stram til beltet og den spenning skivene er stramt nok til å spinne tilbehør stasjonen trinser når motoren er i gang.

Tips og advarsler

  • Fjerne og erstatte den inaktiv skivene når du erstatter den spenning skivene på en Ford Bronco. Den inaktiv skivene fungerer sammen med den spenning skivene og har en lignende levealder.
  • Aldri arbeidet med serpentin beltet uten å koble batteriet først. Det har vært tilfeller der en ladet Dynamo har blitt sveiset til motoren etter rotere på festebraketten mangel på spenning. Unngå katastrofale elektrisk skader ved å koble fra batteriet før arbeider under panseret på din Ford Bronco.