Nnywellness.com

Hvordan konvertere en TV-kabel til en RCA


Hvordan konvertere en TV-kabel til en RCA

TV kabel-tilkoblinger bruker vanligvis koaksialkabel med en gjenget metall krampe i hver ende for å overføre lyd- og bildesignaler fra antenne, satellittmottaker eller kabel-boksen til TV. I noen oppsett, kan du konvertere koaksialkabelen til en RCA-type kabel med 1/4-tommers plugger slik at du kan koble til utstyr som en VCR eller DVD opptaker. Du trenger og elektronisk enhet som kalles en RF-modulator konvertere kabelen, eller du kan bruke en eldre VCR koble koaksialkabelen til inngangen og bruke videospillere RCA-utgangene for tilkobling til TV.

Instruksjoner

• Slå av strømmen til alle komponenter før trekke opp kabler.

• Fest den ene enden av TV-koaksialkabel inngang på RF-modulator eller "RF IN" kontakten på en Videospiller. Ringen på enden av kabelen blir klokkeretning for å låse på kontakten.

• Sette inn tre pluggene på en ende av phonopluggen til matchende-fargede kontaktene merket "Over" på det RF-modulator eller Videospilleren.

• Slå på strømmen til RF-modulator eller Videospiller, samt enheter som er koblet til de motsatte endene av den koaksial og RCA kabler.