Nnywellness.com

Hva slags batteri trenger jeg for en nøkkelfri fjernkontroll?


Hva slags batteri trenger jeg for en nøkkelfri fjernkontroll?

Keyless fjernkontroller hjem oppføring, alarmer og låse biler komme til batteriet blir for svak til å fungere eller dør.

Batterier

Den beste måten å vite hva slags batteri du trenger for fjernkontrollen keyless (fob) er å fjerne en foreløpig fob. De fleste auto deler butikker bære en rekke keyless eksterne batterier. Ta gamle batteriet med deg og be om hjelp med å finne riktig batteriet. Disse batteriene er vanligvis runde og flat og størrelsen på en krone eller nikkel.

Ukjent Batteritype

Muligens din fob mangler batteriet og du har ikke en å ta i en jernvarehandel for en erstatning. De fleste kjøretøy fobs krever en eller to litium-ion, 3-volts coin batterier. Nettsteder som selger batterier for fobs lar deg skrive inn merke, modell og år av kjøretøy og for nøyaktig batteriet du trenger for din fob (se ressurser).

Andre Keyless eksterne batterier

Keyless fjernkontroller for hjem oppføring bruker batterier som til slutt må byttes ut. Brukerhåndboken vil merke batteritypen må. Hvis du ikke har brukerhåndboken, kan du gjøre en online-søk. Du kan også ta gamle batteriet til enhver jernvarehandel og spør en kontorist å hjelpe deg. Jernvareforretninger bære en rekke batterier, så det er en god sjanse du vil finne det du trenger.