Nnywellness.com

Vanlige telefontjeneste problemer


Vanlige telefontjeneste problemer

Hvis du føler som å kaste telefonen ut av vinduet på grunn av problemene du har med det, bør du innse at fleste har til å håndtere de samme problemene. Det er en rekke felles telefontjeneste problemer som skyldes menneskelige feil teknologiske feil og tilfeldighet. Å vite hvordan hver av disse vanlige problemene oppstår kanskje hjelpe du holde kjølig neste gang hjemme eller mobiltelefon gir deg problemer.

Tilkobling og strømtilførsel

For hjem telefoner, er problemene ofte forårsaket av faktorer i ditt hjem eller telefonens maskinvare. Du kan noen ganger være direkte ansvarlig for problemene, ifølge en ringe kommunikasjon nettstedet.

En felles årsak servicehenvendelser, ifølge nettstedet, er enkelt koble linjer eller bytte av utstyr. Før du ta mobiltelefon ringe telefonselskapet om et strømbrudd, må du fysisk kontrollere hver telefonlinjer-tilkobling på baksiden av telefonen og veggkontakten. Kontroller at det er helt i og har "klikket" i. Pass også på at du ikke har slått strømledningen ut av den trådløse telefonen. Når alle disse forbindelser og strømforsyninger er merket, kan du anta telefontjeneste avbrudd skyldes ytre faktorer. Kontakt telefonselskapet rapporterer det.

Topografi

Mobiltelefoner er raskt blitt en viktig kilde til personlig kommunikasjon. Så selv om du kanskje har registrert deg for tjenestetilbyderen du følte gitt den beste dekningen i ditt område, kan du fortsatt har problemer med tydelig mottak eller service avbrudd.

Når av de vanlige problemene forårsaker driftsavbrudd beliggenhet angivelig dekket av er nettverket lokale topografi. Trådløse telefoner kommunisere via radiobølger som må gå fra en telefon til en basestasjon og ut til andre telefonen, ifølge FCC nettsted. Hvis du er i et område hvor topografi hindrer en direkte siktlinje til nærmeste nettverk tårnet, kan som i en dal mellom to fjell, da tjenesten være flekkete eller ikke-eksisterende.

Ringer kapasitet

Teknologien som brukes til å kommunisere via mobiltelefoner kan være ganske fantastisk i sine evner til noen, men dens evner er også begrenset. Selv moderne utstyret brukes til å gi en signalkvalitet til kunder kan håndtere bare så mye samtale volum. Hvis du prøver å ringe på et sted som er svært befolket av mennesker på samme nettverk som også prøver å ringe samtidig, overskride basestasjonene grensen de kan håndtere og hindre telefonsamtalene fra går gjennom. Dette er et vanlig problem etter naturkatastrofer når alle prøver å nå kjære eller myndigheter om hjelp og ikke bli en ringe.

Døde soner

Sonen død er et faktum av livet for mobiltelefon brukere. Disse sonene der enkelte nettverk-tilknyttede telefoner ikke vil fungere er spredt over hele landet, vanligvis på landsbygda var tårnene er lengre fra hverandre. Sonen døde skjer når nettverksarkitektur, eller der tårnene er lokalisert, er for sparsom og forårsake et hull i området i bestemte steder.

Vær

Været kan forårsake tjenesteproblemer på alle typer telefoner. Sterk vind, lyn, is og regn kan forårsake forstyrrelser i tjenesten. Tårn og linjer som skadet av elementene kan forårsake tap av tjeneste for en rekke kunder i ett område.