Nnywellness.com

Repetisjonsøvelser for en gaffeltruck


Repetisjonsøvelser for en gaffeltruck

The Occupational Safety og helse Administration (OSHA) krever at gaffeltruck operatørene til å motta jevnlige repetisjonsøvelser for hvilke typer gaffeltrucker de opererer på arbeidsplassen og miljøer der de arbeider. OSHA har ikke et krav for hvor ofte repetisjonsøvelser må gjøres, selv om det krever datoer å bli registrert på gaffeltruck operatørene sertifiseringer.

Opplæringskrav

En operatør må to typer trening sertifisering. Først er klasserom-stil, som operatøren lærer om utstyret hun vil være tilgjengelig, inkludert sikkerhet måler bestemt for gaffeltruck hun arbeider med. Den andre typen trening er overvåket kjøring. Dette inkluderer kjøring i miljøet hun skal jobbe, inkluderer fot- og trafikk, samt terreng og strukturelle omgivelsene. OSHA krever et bestemt antall timer, men krever at en arbeidsleder sertifisere driveren har vært riktig trent for hennes miljø.

Repetisjonsøvelser

OSHA krever at sertifiserte gaffeltruck operatører får repetisjon trening med jevne mellomrom. Det finnes ingen definisjon av regelmessig i OSHA regelverket, så det er overlatt til operatørens veileder hvor ofte dette skal gjøres. Operatøren driver en gaffeltruck regelmessig på arbeidsplassen, vil repetisjonsøvelser bestå hovedsakelig av klasserommet arbeid å gjennomgå prosedyrer. Hvis operatoren kjører periodisk, inneholde repetisjonsøvelser veiledet kjøring.

Sertifisering

Når en gaffeltruck operatør er sertifisert, genererer selskapet han arbeider for et stykke papir å holde på fil som sier han har vært tilstrekkelig opplært, inkludert navn og signaturer av operatøren og trening veileder. Dette sertifikatet er fortsatt på fil, OSHA gjennomgås, og oppdateres hver gang operatør mottar repetisjonsøvelser.

Utenfor Training

En potensiell gaffeltruck operatøren er velkommen til å bruke en gaffeltruck skole. Imidlertid ville sertifisering mottatt på skolen viser en fremtidig arbeidsgiver bare at operatøren hadde fått generell opplæring. Arbeidsgiver må resertifiseres operatoren i driftsmiljøet. Hvis arbeidsgiver kontrakter en tredjeparts skole, gjør skolen vanligvis opplæring i driftsmiljøet.

Unntak

Gaffeltruck operatørene klasse VI (slep traktor) eller klasse VII (ulendt terreng) gaffeltrucker i landbruket miljø trenger ikke veiledet trening eller repetisjon opplæring. OSHAS standarder for gaffeltruck opererer sertifisering gjelder ikke for arbeid utført på gårdene. Drivere opererer klasse VI eller klasse VII gaffeltrucker i en industriell eller logger miljø, er imidlertid både opplæring og repetisjon trening retningslinjer.