Nnywellness.com

Hvordan du konfigurerer Bluetooth for en Motorola


Hvordan du konfigurerer Bluetooth for en Motorola

Bluetooth er et nyttig verktøy som gjør at flere elektroniske enheter å koble til hverandre uten bruk av ledninger. Et flertall av Motorola telefoner, inkludert Droid, Razr og sluke, alle har Bluetooth evner innebygd. sammenkobling mobiltelefonen Motorola med andre enheter, slik som håndfri bilmonteringssett, er enkel og lar deg snakke på telefonen og stream musikk trådløst.

Instruksjoner

Hvordan sette opp Bluetooth for en Motorola-telefon

• Klikk på "Bluetooth-innstillinger" fra din telefons hjemmeside og trykk "Enter". Kontroller at telefonens Bluetooth-funksjonen er slått på. Dette vil aktivere telefonen for å finne andre Bluetooth-enheter i området, inkludert den du ønsker å koble den med.

• Slå på enheten du vil koble telefonen Motorola med, og plasser det i tilkoblingsmodus ved å trykke og holde nede på dedikerte modus parkoblingsknappen. Se Bluetooth enhetens håndbok for mer detaljerte instruksjoner.

• Klikk på kategorien "Legg til enhet" på Motorola hodetelefonen og vente som det søker nærområdet. Velg enheten du vil koble ved å merke den og klikke center på Motorola-telefonen. Angi "0-0-0-0" når spørsmål å input en tilgangsnøkkel. Fullføre sammenkoblingen prosessen ved å trykke på "OK"-knappen, og koble de to enhetene.

Tips og advarsler

  • Slå telefonens Bluetooth-funksjonalitet når ikke i bruk for å spare batteriets levetid.