Nnywellness.com

Sammenligning av høy definisjon TV med Digital TV


Sammenligning av høy definisjon TV med Digital TV

Som landet flyttet fra analoge signaler til digitale signaler for TV i 2009, ble flere mennesker introdusert til digital TV og relaterte høy definisjon (HD) TV. Forståelig nok, oppsto spørsmål om forskjellen mellom disse enhetene.

Funksjonen

Digitale signaler sendes i 18 forskjellige digitale signalnettverk metoder, inkludert 12 nivåer av 480i og 480p for grunnleggende digital, og 6 nivåer av 720p og 1080p 1080i høy definisjon. Digital og HD TV kan plukke opp disse signalene, men ikke på samme måte.

Betraktninger

Digital fjernsyn plukke opp alle 18 digitale signaler, men er i stand til å produsere et bilde bare med 480i og 480p resolusjoner. Hvis et HD-signal sendes, vil det ikke ha klarhet i HD. Derimot gir HD TV klar oppløsning HD-signalet, i tillegg til å produsere bilder fra grunnleggende 480i og 480p i typisk oppløsningen.

Betydning

Grunnet bilde klarhet forskjellen er HD TV dyrere enn digital fjernsyn. Imidlertid huske på at HD-signaler kan mottas gratis gjennom grunnleggende antennen mottak, så lenge TV har HD parametere.