Nnywellness.com

Hva kan jeg gjøre med min 3GS iPhone etter det er Jailbroken?


Hva kan jeg gjøre med min 3GS iPhone etter det er Jailbroken?

Jailbreaking en iPhone låser opp enheten fra iTunes og lar deg installere programvare fra tredjepartsleverandører. Denne programvaren er ikke nødvendig å passere gjennom Apples godkjenninger personvern, og har funksjoner og operasjoner som ikke vanligvis sett i offisielle App Store programmer. Jailbreaking også gir deg tilgang til filer og mapper i iPhone-operativsystemet, som kan være nyttig for programvare og tilbehør utvikling.

Laste ned programmer fra Cydia

Uavhengige Cydia programmet lagrer installeres som en del av jailbreaking. Cydia fungerer som et oppbevaringssted for jailbroken spill og programmer, mye som App Store for godkjent av Apple-programvare. Når jailbroken, iPhone har full tilgang til Cydia, hvor du kan kjøpe programmer eller laste ned gratis programvare. Cydia kan også programvareutviklere å lage gratis oppdateringer tilgjengelig, slik at du kan holde dine jailbroken programmer helt oppdatert.

Tilpass iPhone

Programmet jailbroken Winterboard lastes ned gratis fra Cydia, og lar deg tilpasse din iPhone i større grad enn ikke-jailbroken enheter. Winterboard installerer oppsett på iPhone, som tilpasse Hjem-skjermene, låseskjermen, innfødt app ikoner, lyd og mer ved hjelp av en samling av tema grafikk og lyder. Du kan bruke personlig Winterboard temaer og elementer til iPhone manuelt, eller du kan laste ned gratis og premium temaer fra Cydia AppStore.

Maskinvare kontroll

Jailbreak programmer som Aktivator og SBSettings tillater en mye bredere og tilpasses - kontroll av iPhone maskinvare. Kontrollpanelet SBSettings kan kalles når som helst, og tilbyr enkle, brukervennlige knapper for å snu maskinvarefunksjoner som WiFi, Bluetooth og flymodus på og av. Dra-og-knappen kan settes i aktivator som utfører handlinger som lanserer programmer fra låseskjermen restarte eller slå iPhone av å bruke en berøringsskjerm bevegelse og fjerne alle programmer fra multitasking dock ved hjelp av knappene.

Tethering

Selv om tethering er tilgjengelig på ikke-jailbroken iPhones, krever programmer som PDANet og MyWi for jailbroken enheter ikke deg å få en bolt-on tethering pakke for kontrakten. Disse programmene kan du dele iPhone inkluderende mobildata godtgjørelse med andre enheter via Bluetooth og USB kabel-tilkoblinger. De tilbyr også Wi-Fi tilkobling, som gjør din iPhone til en bærbar Wi-Fi-ruter at en rekke enheter i nærheten kan sikkert koble til og dele iPhone Internett-tilkobling. Kontakt nettverksleverandøren før tethering å gjøre sikker tethering gjør ikke bryter din kontrakt avtale.