Nnywellness.com

Bruke Topo kart på Garmin Mobile 10


Garmin Mobile 10 er en GPS som er installert på en mobil enhet med Bluetooth-funksjonalitet, for eksempel en bærbar PC eller smartphone. GPS gir kjøring kart og veibeskrivelse med en opplesningen slik at drivere ikke trenger å se på den mobile enheten for kartet. GPS funksjoner inkluderer kart, mulighet til å unngå bompenger og trafikk, og alternativer for å velge spesifikke ruter. Blant tilgjengelige kart på Garmin Mobile 10 er topografiske kartlegging. Topografiske kart vise breddegrad og lengdegrad linjene samt høyde høydekurver.

Instruksjoner

• Trykk eller Velg ikonet Garmin Mobile 10 på mobilenheten. Velg alternativet "Kart", deretter kart menyen. Velg alternativet Topografisk kart i stedet for kart over alternativet kart endring ikonene nederst på kartet.

• Vise breddegrad og lengdegrad linjene viser plasseringen i verden. Linjene er en av de viktigste funksjonene til å lese et topografisk- eller topo - kart. Latitude linjer kjøres parallelt med ekvator og mål fra ekvator og Nord i positive og ekvator og Sør i negativer. Lengdegrad kjører vinkelrett breddegrad og måles i grader fra nullmeridian.

• Se på linjene kontur viser mål fra havet og over. Disse linjene viser stiger eller faller i samme intervaller.

• Bruk kartet etter behov. Nøyaktig bruk av topografiske kart på Garmin Mobile 10 varierer alt etter personlige behov om kartene. Tilordningene brukes vanligvis for geografi studier eller finne informasjon om topografi eller terrenget i landet. Et alternativ for bruk er i jakt eller utendørs aktiviteter som fotturer, der terrenget kan bestemme der potensielle spill eller bestemte land egenskaper finnes.