Nnywellness.com

Hvor å fjerne alt av Zune


Hvor å fjerne alt av Zune

Nesten hver funksjon som er tilgjengelig på en Zune-enhet har å gjøre med avspilling. Du kan navigere sanger, vise bilder eller filmer, og spille, men ikke opprette spillelister eller slette innhold. Tilbakestille enheten helt sletter innhold, men det er en annen prosess avhengig av Zune modell. Hvis du vil fjerne alt innhold uten å måtte installere systemprogramvaren, bruke PC-programvaren synkroniserer som enheten.

Instruksjoner

• Koble USB-kabelen som Zune til Zune og legge den til din PC. Alternativt bruke Zune vugge, hvis du har en. I et øyeblikk, vil PC gjenkjenner enheten og automatisk laste programvaren.

• Klikk koblingen "Innstillinger" i Zune-programmet. Koblingen er på toppen akkurat i vinduet Zune programvare.

• Klikk "enhet", deretter «Synkroniser alternativer.»

• Bla ned og velg "Slett alt innhold." I popup dialogboksen som vises, kan du bekrefte at du vil fjerne alt innhold.