Nnywellness.com

Hvordan overføre med en iPhone 4


Hvordan overføre med en iPhone 4

Den nyeste versjonen av iPhone, fra 2010, er iPhone 4. En av utfordringene når du overfører til en iPhone 4 er å få data fra gamle iPhone til nye iPhone. I stedet for å måtte angi alle dataene manuelt, kan du automatisere overføringen fra én versjon av telefonen til en annen.

Instruksjoner

• Logg deg på datamaskinen.

• Åpne iTunes-programmet på datamaskinen og logge inn på din iTunes-konto med ditt påloggingsnavn og passord. Hvis det finnes en versjon av iTunes som er nyere enn versjonen du har på datamaskinen, et popup-vindu vises når du logger på kontoen din for å varsle deg om dette. Hvis det finnes en nyere versjon, dataoverføre og installere den siste versjonen ved å følge instruksjonene.

• Koble tilkoblingskabelen til gamle iPhone og koble den til datamaskinen. I kolonnen til venstre, vil du se iPhone vises. Hvis telefonen er konfigurert til å synkroniseres med iTunes-kontoen din, opprettes en sikkerhetskopi automatisk. Hvis det ikke er satt til automatisk synkronisere, må du manuelt synkronisere telefonen å lage en sikkerhetskopi.

• Høyreklikk på telefonen i kolonnen til venstre i iTunes-konto. Klikk på alternativet "Tilbake opp" foreta en manuell sikkerhetskopiering av den gamle mobilen.

• Fjern den gamle telefonforbindelse fra datamaskinen når sikkerhetskopieringen er fullført.

• Koble iPhone 4 til datamaskinen med tilkoblingskabelen som fulgte med mobilen. ITunes-konto kan oppdage den nye mobilen og spørsmål du å gjenopprette fra en sikkerhetskopi. Hvis ikke, kan du manuelt gjenopprette den nye iPhone fra sikkerhetskopifilen du opprettet fra den gamle mobilen.

• Høyreklikk den nye iPhone viser i den venstre kolonnen i boksen for iTunes-konto.

• Klikk på alternativet "Gjenopprett fra sikkerhetskopi".

Tips og advarsler

  • ITunes-kontoen din lagrer bare én sikkerhetskopieringsfil per iTunes-konto. Dette er hvorfor du bør sikkerhetskopiere gamle iPhone før overføring eller overføre informasjon til den nye iPhone. Hvis du ikke utfører en sikkerhetskopi av den gamle mobilen før overføringen, vil så iTunes overføre den nyeste sikkerhetskopien. Dette kan forårsake tap av data eller informasjon som ble lagt til gamle iPhone etter den siste sikkerhetskopien ble gjort på gamle iPhone.