Nnywellness.com

Spesifikasjonene for Proscan 26 tommer LCD TV


Spesifikasjonene for Proscan 26 tommer LCD TV

Proscan var en high-end merkevare LCD TV opprettet av RCA i 1990 og var i produksjon fram til tidlig på 2000-tallet. Dette merket ble laget for å konkurrere med Sony Bravia linje av LCD-skjermer som var tilgjengelig da. Proscan har blitt erstattet av RCA'S Scenium merke, men er fortsatt tilgjengelig for kjøp på detaljister som Wal-Mart og bekostning.

Video

26-tommers Proscan LCD TV støtter 720p HD og en oppløsning på 1366 x 768. Responstiden bilde er 6ms, som er gjennomsnittet for LCD-TV av tidlig 2000-tallet. Standard området for denne enheten er NTSC, men det kan også støtte PAL sendinger hvis du endrer innstillingene.

Lyd

Denne modellen LCD-TV har standard innebygd høyttaler lokalisert på bunnen av enheten. Du kan endre lydinnstillingene til standard, sport, musikk og teater og justere bass og diskant som passer dine preferanser. Det er en A / V-inngangen på baksiden av enheten for tilkobling av surroundlydsystemer og hjemmekino oppsett.

Tilkobling

Den Proscan 26-tommers LCD-TV har to HDMI-porter for å støtte HD-komponentene. Det inkluderer også en koaksialkabel, et sett med VGA-kontakter og en USB-port.

Alternativer

Denne modellen Proscan LCD TV leveres med en innebygd DVD-spiller eller en gratis veggmontering kit. Fordi det ikke lenger blir produsert, inkluderer forhandlere som Wal-Mart ofte disse alternativene uten ekstra kostnad, eller til en sterkt redusert pris.