Nnywellness.com

Hvordan koble en BlackBerry Bold 9700 til en Mercedes Bluetooth biltelefon


Hvordan koble en BlackBerry Bold 9700 til en Mercedes Bluetooth biltelefon

En av de farligste vanene bruker en mobiltelefon mens du kjører. Bruk av hendene holde telefonen eller ringe numre kan være distraherende og kan forårsake en ulykke. For å motvirke denne risikoen er bekvemmeligheten av hendene-ledig ringe enten med hodetelefoner eller bruker en trådløs Bluetooth-oppsett. Hvis du bruker høyttalerne i bilen for å kommunisere kan driveren frihet til å konsentrere seg på veien. Mercedes har et innebygd system i sine kjøretøyer som lar tilkobling med din Bluetooth-aktivert Blackberry Bold 9700.

Instruksjoner

Hvordan koble en BlackBerry Bold 9700 til en Mercedes Bluetooth biltelefon

• Velg alternativet "Telefon" eller trykk "TEL" på hovedenheten grensesnittet i Mercedes Benz. Velg "Telefon" langs nedre venstre hjørne av grensesnittet. Når den neste skjermen blir tilgjengelig, velg "Telefon List", som vil tillate deg å få tilgang til Bluetooth-alternativene. Velg "Eksterne autorisasjon" aktivere Bluetooth connectivity signal, som gir deg beskjed når det er klar til å kobles.

• Velg ikonet "Sette opp Bluetooth" på startsiden din BlackBerry 9700. Velg alternativet "Legg til enheten og søk etter enheter" å la telefonen finner Mercedes Bluetooth-signalet. Når tilskyndet, velg "MB Bluetooth enheten," som er bilens Bluetooth signalet. Hvis enheten ikke er finne «MB Bluetooth-enhet», kontrollerer du at Mercedes grensesnitt skjermen fremdeles viser at den er klar for ekstern godkjenning.

• I Mercedes grensesnittet velge "Ja" for telefonen godkjennes. Telefonen vil vises som "Min telefon" eller et annet navn avhengig av hvor den er lagret. Når enhetene er tilkoblet, kan du angi et passord for å sikre tilkoblingen. Passordet kan bli opptil 16 sifre og må være den samme på begge enhetene. Systemet vil varsle deg om at begge pass-kodene er angitt riktig.

• På BlackBerry 9700 skjermen vil varsle deg når du kobler til eller tilkoblingen er fullført. Velge "Ja" for å fullføre tilkoblingen, og hvis denne tilkoblingen skal være regelmessig, kontroller at det er merket av for "Forespørsel er alltid gitt". Tilkobling var vellykket meldingen vises på din blackberry å bekrefte tilkoblingen. Kontroller tilkoblingen på Mercedes grensesnittet slik den er lagret riktig.