Nnywellness.com

Hvordan lage fotoalbum på iPhone 3Gs uten å bruke iTunes


Hvordan lage fotoalbum på iPhone 3Gs uten å bruke iTunes

IPhone 3GS tillater brukere å ta bilder på enheten og e-post, tekstmelding eller lagre dem på en bilde-katalogen i telefonen. Dessverre iPhone kan ikke starte etableringen av et galleri uten hjelp av iTunes, men det er en måte å opprette nye album på en datamaskin og synkronisere dem med en iPhone automatisk, legge til galleriene til telefonen uten å måtte gå gjennom iTunes.

Instruksjoner

• Åpne iTunes på datamaskinen, og gå til iPhone-enheten på panelet til venstre. Velg kategorien bilder derfra.

• Merk «Synkroniser bilder fra». Dette vil aktivere rullegardinmenyen aktivere mappevalg. Velg mappen du vil synkronisere med iPhone. Mappen du velger bør inneholde pre organisert bilder og album du har opprettet og lagret på datamaskinen. Dette lar deg flytte noen bilder på iPhone direkte til mappen i fremtiden, omgåelsen iTunes.

• Bruk alternativknappen for å aktivere alternativet "Merket" mapper for å synkronisere. Under boksen vises en liste over mappene. Sett haker ved hver mappe du vil synkronisere med iPhone. Du kan velge så mange som du ønsker. Den primære katalogen der alle bilder er nå satt til den overordnede mappen for alle bildene i biblioteket.

• Klikk Bruk-knappen på nederst til venstre i iTunes-skjermen for å fullføre prosessen. Gå tilbake til kategorien "Sammendrag" og sync din iPhone. Alle bildene på datamaskinen vises nå på iPhone med deres aktuelle fotoalbum.

• En ny mappe vises i bildet albummappen nå synkronisert med iPhone som inneholder alle bilder tatt med iPhone, også. Du kan nå flytte disse bildene i hva mapper du foretrekker. Når fullført, hver gang du kobler iPhone til datamaskinen, bilder synkroniseres med den overordnede mappen og noen angitt undermapper, og alle bilder og album kan administreres direkte fra datamaskinen uten å bruke iTunes.

Tips og advarsler

  • Det finnes tredjeparts programmer fra Apple store tillater for foto ledelse og albumet etableringen for iPhone 3GS, men hver app kommer med en tilknyttet.