Nnywellness.com

Hvordan sammenligne priser for Blackberry mobiltelefoner


Hvordan sammenligne priser for Blackberry mobiltelefoner

BlackBerry smartphones, i alle sine former og størrelser, kommer også med en rekke pris koder. Bortsett fra Internett-tjenesten du vil skal kjøpe fra teleoperatøren, kan den opprinnelige kostnaden til smarttelefon selv sette en betydelig ld i gjennomsnittet budsjett for mobiltelefoner. Når du har fastslått at fordelen er verdt prisen, vil du bli glad for å vite det finnes måter å få laveste priser og rabatter. Lære å sammenligne kostnadene for Blackberry telefoner ved å sammenligne forskjellige forhandlere og pakke servicerabatter, modeller og rabatt alternativer.

Instruksjoner

• Sammenlign priser for en Blackberry telefon med en oppgradere rabatt. Kontakt teleoperatøren for å finne ut om du er kvalifisert for telefon oppgradering (Merk at dette ville bety at i bytte for å signere et år eller to-års kontrakt med leverandøren din mobiltelefon, vil du være kvalifisert for betydelige rabatter på en Blackberry smartphone). Besøk nettsiden til operatør, og opprette en brukerkonto. Logg inn og søke etter, eller klikk på, begrepet "oppgradere telefon." Vise tilgjengelig Blackberry-telefoner og sammenligne sine kostnader og funksjoner som vises ved siden av modellene. Merk priser og modeller av interesse, og spør hva telefonen ville koste hvis kjøpt uten kontrakt i motsetning til rabatt tilbud pris.

• Sammenligne prisene på Blackberry telefonen fra andre mobiltelefon service forhandlere. Vurdere å endre bærere for å utnytte en rabatt, hvis den laveste prisen er din bekymring. Vær oppmerksom på at mens du ikke kan være kvalifisert for en telefon oppgradering og rabatt med gjeldende operatør, du ikke kan ha en bindende kontrakt med mobiltelefon tjenesteleverandøren hvis du har brukt det i over et år eller to år. Besøk til nettsteder og/eller butikker av andre mobiltelefon operatører. Velg "telefon" eller "enheter" og Vis Blackberry-smarttelefoner har tilgjengelig. Oppmerksom på prisene for en ny kontrakt og sammenligne dem til prisene du fikk fra din eksisterende operatør. Finne service forhandlere i ditt område ved å navigere til Blackberry nettside, oppført i delen Referanser nedenfor. Spør, også hva hver telefon ville koste uten kontrakt. Vet at hvis du kjøper telefonen fra en annen bærer uten å bruke tjenestene, du må betale et ekstra gebyr, noen ganger opptil $100, låse opp telefonen. Kontroller at du faktor i kostnadene for dataplaner med hver bærer, hvis du vurderer bytte tjenesteleverandøren, da dette vil være en månedlig avgift.

• Sjekk ut online auksjoner, på steder som Ebay, og søk etter "blackberry" eller modellnummer og som du er mest interessert i. Merk at dette kan være den beste måten å finne en ulåst Blackberry eller eldre modeller dramatisk nedsatte priser. Vis resultatene og sammenligne dem til detaljhandel verdiene ovenfor. Vurdere renoverte elementer eller eldre modeller for enda billigere priser. Sammenligne kostnadene for en Blackberry telefon fra en tredjepart til prisene som tilbys av operatører, men Merk at en billigere pris kan bety ingen garanti eller reparasjon tjenester, som vil bli tilbudt automatisk fra en autorisert forhandler.

Tips og advarsler

  • Slo seg ned på en modell før begynnelsen prissammenligninger kan gjør prissammenligninger mye enklere. Velg to øverste Blackberry modeller og følg disse instruksjonene for å sammenligne priser alternativer og finne best for dine behov. Når sammenligne prisene for rabatt telefoner, husk å sjekke hva tilbehør og garanti er inkludert i telefonen; sammenligne listen tilbehøret ifølge Blackberry nettstedet.