Nnywellness.com

Hvordan fjerne Pin-kode fra et SIM-kort


Hvordan fjerne Pin-kode fra et SIM-kort

Et SIM-kort er en mikrobrikke som ble brukt i mobiltelefoner for å bære bestemte overføringsinformasjon og personlig telefon data. SIM-kortet er nødvendig å bruke mobiltelefon i hensyn, bortsett fra å ringe 911 i en nødssituasjon. For å beskytte dataene og informasjonen på kortet, kan SIM-kortet bære pin kode passord. Mens noen tjenesteleverandører lar deg sette pin passordet ditt, vil andre programmet en forhåndsbestemt kode på SIM så det er beskyttet hele tiden. Bruke mobiltelefonen til å fjerne pin-koden fra SIM-kortet.

Instruksjoner

• Slå på den mobile enheten og la telefonen laste.

• Gå inn i hovedmenyen, og finn alternativet "Innstillinger".

• Bla rundt "Innstillinger" til du har funnet den "Valgmulighetene" avdeling.

• Velg "Avanserte valg." Endringer i funksjon av telefonen, inkluderer SIM-kortet er vanligvis kategorisert under avansert eller sikkerhetsalternativer.

• Klikk på alternativet "SIM" eller "SIM Card". Når dette åpnes, klikk på alternativene du har for SIM-kortet.

• Klikk alternativet som foreslår forhindrede SIM-kortet. Du må gi en bekreftelsen av passordet. Hvis du allerede har en personlig passord kode, angi den for å deaktivere PIN-koden. Hvis ikke, bruk tjenesteleverandørens standardkode. Dette er noe enkelt som "1234." Hvis dette ikke fungerer på telefonen, se gjennom enhetens brukerhåndbok for passordet, eller kontakt tjenesteleverandøren for standardpassordet.