Nnywellness.com

Hva Bluetooth fungerer med iPhone 3Gs?


Bluetooth trådløs teknologi profiler eller moduser, gi en mobiltelefon, for eksempel iPhone 3GS, forbedret funksjonalitet gjennom deres evne til å utføre en rekke trådløse oppgaver, for eksempel overføring av filer og plassere og mottar telefonsamtalene. IPhone 3GS, når utstyrt med gjeldende versjon av iOS, utgitt i 2009, og er kompatibel med seks Bluetooth-profiler. Per juli 2011 er det nyeste iPhone-operativsystemet iOS 4.3.

Håndfri og telefon bok tilgang

IPhone 3GS har handsfree profile, eller HFP, en av de vanligste Bluetooth-profilene. HFP er utformet for å gi deg bruke telefonens høyttalertelefonen å plassere og motta toveis telefonsamtaler. Denne profilen er vanlig på denne måten, men er oftere brukt i biler utstyrt med samme profil. Når den brukes i en bil, HFP grensesnitt med bilens lydsystem, tar plassen til enhetens høyttalertelefonen. Telefonlisten tilgangsprofil, eller PBAP, kan du dele iPhone kontaktinformasjon med andre mobile enheter eller Bluetooth-utstyrte bilen system. Bluetooth bil prosjektpakker aktivere PBAP å vise telefonens kontaktinformasjon på frontruten og navigere gjennom kontaktlisten uten å berøre telefonen.

Human Interface og personlig nettverk

Bluetooths menneskelig grensesnitt profil eller hoften, gir iPhone 3GS å trådløst samhandle med eksterne data-oppføring enheter som tastatur og joysticker. Ofte hoften brukes til å angi tekst i eller å manøvrere telefonens funksjoner, men det meste profilen brukes til å kontrollere en annen tilsvarende utstyrte enhet, for eksempel en fjernkontroll leketøy. Det personlige området nettverksprofil, eller PAN, muliggjør iPhone 3GS å fungere som en nettverkskontakt, slik at andre nettverksenheter kan bruke dens connectivity funksjoner, som Wi-Fi. PAN produserer bare tilkoblinger for opp til 30 fot, betraktelig kortere enn standard Wi-Fi, som tilbyr tilkobling for opptil 300 fot innendørs og utendørs 2000 fot.

Fjernkontroll og stereolyd

Lyd-/ fjernkontroll-profil, eller AVRCP, kan du styre lyd- og videoavspilling funksjoner på iPhone 3GS. En rekke standard avspilling funksjoner tilbys av AVRCP, inkludert pause, spille, Spol fremover og Spol tilbake. AVRCP fungerer sammen med avansert hørlig distribusjon profil eller A2DP, som er også kompatibel med iPhone 3GS. Mens AVRCP gir deg muligheten til å kontrollere lyd og video avspilling, gir A2DP enveis streaming stereolyd som mottas av en trådløs Bluetooth-headset.

Diverse

Ment på den 2,4 radiofrekvensen, er Bluetooth-teknologi, som det finnes på iPhone 3GS, utformet for å ikke forstyrre Wi-Fi-teknologi, som bruker samme radiofrekvens. Grunnlagt i 1998, Bluetooth Special Interest Group er en samarbeidende organisasjon av selskaper fra et bredt spekter av bransjer---som auto, datamaskin og telekommunikasjon--- og inkluderer flere velkjente selskaper, som Microsoft, IBM, Toshiba og Nokia. Bluetooth SIGS oppgave er å støtte og oppmuntre forskning og utvikling av Bluetooth-teknologi.