Nnywellness.com

Hvordan VIN til å identifisere en Jeep


Hvordan VIN til å identifisere en Jeep

Hvert kjøretøy har et ID-nummer er kjent som et kjøretøy identifikasjonsnummeret, oftere referert til som en VIN. Hovedformålet med dette nummeret, som vanligvis er 17 sifre, var å tillate Institutt for motorkjøretøyer å holde oversikt over alle registrerte eiere av et kjøretøy. En person kan utføre et søk for å få relevant informasjon på alle kjøretøy med VIN. Du kan også identifisere en bil på nett og tilgang kjøretøyet kjøpshistorikk gjennom en av flere tilgjengelige nettsteder.

Instruksjoner

• CARFAX på webstedet. Angi VIN Jeep betale den nødvendige betale $34.99, i 2010, en detaljert rapport. Rapporten inkluderer informasjon om merke og modell av bilen, detaljer av ulykker, eierskap historie og mer.

• Besøk webområdet AutoCheck og angi VIN nummer for å få en rapport. Du kan kjøpe en rapport for $29.99, fra 2010, som tilbyr informasjon om store kjøretøy problemer forbundet med Jeep, samt bilens AutoCheck Score og antall eiere.

• Sjekk min bil på webstedet. Angi VIN i den aktuelle boksen for et løp en gratis rapport. Rapporten inkluderer problemer forbundet med kjøretøyet som forsikring tap, brann eller hagl skade og kilometerteller tilbakeføring.