Nnywellness.com

Konvertere kassetter til lydfiler


Konvertere kassetter til lydfiler

Før du kaster den bunken av gamle Husk kassetter alltid å gi musikk et nytt liv som MP3-filer ved å laste dem til datamaskinen. Spar penger på gjenkjøp alle disse gems fra 1970 og 1980 ved hjelp av programvare som er tilgjengelig på de fleste PCer. Heldigvis, har datamaskinen allerede Windows Sound Recorder, som er et program som er i stand til å laste opp og musikk fra en ekstern kilde, for eksempel en kassettspiller.

Instruksjoner

• Koble lyd enden av en RCA-kabel til "Lyd ut" portene på din kassettspiller. RCA slutten av kabelen på har røde og hvite kontakter. 3,5 mm-enden av kabelen er samme størrelse som kabelen på hodetelefonen. De fleste stereoanlegg og boomboxes har en "Lyd ut" port. Portene består av to forskjellige tilkoblinger. En er rød mens den andre er hvit.

• Sett den 3,5 enden av kabelen inn i "Innlinje"-porten på datamaskinen. Dette er den samme porten som brukes med mikrofoner. Hvis du bruker en stasjonær datamaskin ligger linje i porten, som er samme størrelse som hodetelefonkontakten på MP3 eller CD-spiller, på baksiden av datamaskinen. Denne kontakten er en liten mikrofon-ikonet ved siden av den. Hvis bruker en bærbar datamaskin line-in-kontakten er plassert på siden av datamaskinen og også er en mikrofonikonet ut av.

• Klikk "Start" (ligger i nedre venstre hjørne av skrivebordet) og deretter "Alle programmer", "Tilbehør" "Underholdning" og "Lydopptakeren." Et høyttalerikon skrives ut ved siden av kategorien "Lydinnspilling". Dette laster inn et lite Windows-program utviklet for å importere lyd fra eksterne enheter.

• Klikk på "Rediger" (i øvre venstre hjørne i programvinduet), velg "Input" i rullegardinmenyen og klikk "Line-In." Dette sikrer programmet postene fra tilkoblede kassettspiller.

• Sette inn kassett i kassettspilleren og trykk "Spille". Velg "Posten" i programmet lyd og lyd informasjon begynner å laste opp til datamaskinen. Klikk "Stopp" når som helst stoppe innspillingen forarbeide.

• Velg "Fil," "Bevare" og tittel lydfilen og klikk "OK" for å lagre digitale lydfilen på datamaskinen. Windows Sound Recorder lagrer lydfilene i en WAV-lydformat. Dette er et ukomprimert filformat, i motsetning til MP3, som komprimerer lyd informasjonen til en mindre filstørrelse.

Tips og advarsler

  • Noen elektronikk butikken (eller butikk som selger elektronisk utstyr) skal bære en RCA-kabel.
  • Du kan bruke et program som iTunes for å konvertere WAV-filer til MP3-format.
  • Du kan registrere én sang om gangen, lagre filen, og deretter starte innspillingen neste sang på båndet.