Nnywellness.com

Ultimate Auto detaljering prosjekter


Ultimate Auto detaljering prosjekter

Velg den ultimate auto detaljering prosjekt for å forbedre bilens utseende og slå et par hoder. De fleste bileiere er glade for å bo i sin komfortsone og sjelden går videre enn vask og voksing sine biler. Men det finnes en rekke utmerkede detaljering prosjekter som kan brukes til å gjenopprette lakk og trim til en showroom finish. Disse kan brukes for personlig bruk, men bør også vurderes hvis du selger kjøretøyet.

Stein Chip fjerning

Kjøpe en liten mengde 2 akryl auto maling, bruke fargekode på bilens identifikasjon plate for å sikre en perfekt match. Aktivere maling med herder og bruke en bomullspinne gjelder liten blobs av farget maling i stein chips, sørge for at de sitter over overflaten av panelet når de har tørket. Etter herding, gni blobs ned lakken med P2000-korn våt-og tørr papir før du gjenoppretter glans med skjæring sammensatte. Denne metoden etterlater en perfekt lakk som kan oppnås på en brøkdel av kostnaden for profesjonell verksteder.

Motoren bukter

Forbedre utseendet på en av de mest forsømte områdene på alle kjøretøy ved å rense opp motoren bukten. Bleke motor bukten med en svamp dynket i varmt såpevann fjerne overmål skitt og gjørme. Pakk håndklær rundt i støtfangeren foran å beskytte paintwork og spray avfettingsmiddel over motor bukten å løfte fet innskudd. La for å trenge noen minutter før skylling med vann under trykk. Husk å isolere elektroniske enheter med håndklær på moderne biler før rengjøring begynner.

Gitter

Isolere støtfangere og lys med håndklær eller maskeringstape og bruk en tannbørste detaljer ren foran grill. Oppmerksom død bugs og fjerne gjenstridige rester av soaking et stykke stålull i glass renhold løsning. Bruk glasset rensemiddel som et smøremiddel og arbeider av død bugs av lett gni wire ull over metall grillen i små, sirkulære bevegelser. Stålull er bare lett slipende og vil ikke forlate skjemmende merker eller riper.

Clay barer

Bruk en leire for å fjerne uønsket kjøres, senkninger og skitt feil fra lakken. Rengjør hver auto kroppen panel grundig slik at alle stygge merker er synlig. Dempe leire baren med rent vann, og gni lett over hver ufullkommenhet i små, sirkulære bevegelser. Leire barens slipende kvaliteter fjerner mikron-størrelse lag med maling å redusere kjører og kan også fjerne skitt prikker. Tørr hvert panel grundig før du gjenoppretter til en skinne med skjæring sammensatte og en maskin poleringsmaskin.