Nnywellness.com

Hvordan endre en bil dekk ventil


Hvordan endre en bil dekk ventil

Din bil eller lastebil og flatt dekk kan ikke skyldes en punktering i dekk, men i stedet til en defekt ventil. Dårlig dekk ventiler at luft sakte lekker ut av dekk, fører først til ubalansert dekk og til slutt en flat. Faktisk, hvis årsaken til leiligheten er i den dekk ventilen, være takknemlig. Erstatte den dekk ventilen hjemme innebærer langt mindre manuelt arbeid enn å ta av et dekk, patching det og sette det tilbake på felgen.

Instruksjoner

• Inspisere ventilen og dekket rundt det å finne ut om problemet egentlig er ventilen. Hvis gummien rundt ventilen er korrodert eller skadet, kan problemet være segl mellom dekket og ventilen i stedet for ventilen selv. Skru av ventilen korken og plasserer noen dråper med såpevann på slutten av ventilen for å dobbeltsjekke. Hvis boblene skjemaet du vet ventilen seg lekker.

• Angi din jack under den aktuelle delen av bilens understellet og jack opp bilen. Skru opp det lug vanskelige problemer med en dekk jern og ta hjulet. Rekvisitt hjulet mot en vegg eller treet og deflate dekket med ventilen.

• Sette verktøyet for fjerning av ventilen på slutten av ventilen, og slå den mot klokken. Dette verktøyet kalles noen ganger en ventil kjernen verktøyet. Dette vil plukke ut kjernen, sannsynligvis med en eksplosiv versjon av alle gjenværende luft, så se opp for støv eller flygende rusk.

• Bryte perlen av dekket, eller skille dekket fra felgen, ved nysgjerrige delen av dekket rundt ventilen fra rim med et kubein. Dette krever mange muskler, og kan være umulig å gjøre for hånd. I så fall hammer en tre-blokk til en lengde på 2-ganger-4 trelast å danne en lever. Angi blokken over delen av dekket hvor ventilen er, og har en venn sakte tilbake rattet i en annen bil på 2-ganger-4. Denne metoden bruker en del av vekten av bilen bryte perlen på dekk. Dette eksponerer ventilen stammen. Når perlen er brutt, tilbake bilen og legge bort din tre spaken.

• Trekk ut den gamle ventilen stammen med en tang.

• Lag nye ventilen stammen, med en frisk kjernen sitter inne med oppvaskmiddel å smøre ventilen. Sette ventilen langt nok gjennom hullet i felgen så du kan ta det med caliper, skyv den på plass ved hjelp av tang. Sette på plass dekket på felgen med hendene.

• Blås Dekk og legge den tilbake på bilen. Sette det lug vanskelige problemer igjen, stramme, slipper jack og stramme det lug vanskelige problemer igjen.

Tips og advarsler

  • Hvis problemet er dekket i stedet for ventilen, kan du prøve å installere en større ventil. Sviktende det, må du erstatte dekket.