Nnywellness.com

Hvordan sjekke Timing på en Dodge RAM


For å holde Dodge RAM kjører i toppform, kan du noen ganger må justere timingen på motoren. Bilens motor er utformet slik at visse deler møtes regelmessig, som skjer flere ganger i sekundet som motoren er å snu. Når disse delene kommer ut av linjen, kan det føre til inaktiv omtrent og bruker mye drivstoff motoren. Kontrollere tidspunktet på Dodge RAM vil holde den i effektiv drift og gi maskinen et lengre liv.

Instruksjoner

Hvordan sjekke Timing på en Dodge RAM

• Avgjøre om Dodge RAM er en 6 - eller 8-sylinder motor. Hvis det er en 6-sylindret motor, kobles du føre ledningen av din timing lys til nr. 1 tenning ledningen på forsiden av motoren på førersiden. Hvis det er en 8-sylindret motor, kobler du timing lystråd til bakre, passasjer-side Tennledningen.

• Finn timing merket på motoren bak den Veivaksel skivene. Hvis du ikke ser merket, trykk tenningen bytte akkurat nok til å flytte den Veivaksel skivene om lag en tredjedel av veien rundt. Fortsett med denne fremgangsmåten til du kan tydelig se tidspunktet preg på skivene.

• Start motoren og koble den røde timing lystråd til positiv batteri terminal og svart timing lys ledningen til det negative batteriet terminal. Fest timing lys pickup ledningen til tenningen ledningen på motoren som vist i trinn 1.

• Velg timing lyset ned på merke på den Veivaksel skivene. Hvis du vil kontrollere tidspunktet, bør du se merket på veivakselen hver gang det tidspunktet blinker. Hvis du ikke ser merket eller det ikke er møte med timing lys, er det mulig at du må justere motor timing.

• Justere timing ved en åpne slutten fastnøkkel til å gradvis mutrene nederst distributør. Slå Distributør bare litt om 1 eller 2 grader, og sjekk timing ved å gjenta trinn 4. Fortsett dette til timing er plassert. Fjerne tidspunktet lys ved unhooking det fra batteriet kabler og tenning ledningen.

Tips og advarsler

  • Hvis timingen preg på den Veivaksel skivene er sløv eller dekket av olje innskudd, rengjør mark for å gjøre det lettere å identifisere. Du kan også gjøre det lettere å se ved å merke den med et stykke hvitt kritt. Kontroller at pilen på pickup wire på timing lys peker mot tennpluggen som er koblet til Tennledningen.
  • Vær forsiktig når du arbeider med en motor som er varmt. Berør ikke metall som kan brenne deg.