Nnywellness.com

Hvordan sjekke et 12 volts batteri Gauge


Hvordan sjekke et 12 volts batteri Gauge

Batteri gauge i bilen forteller deg hva spenningen er batteriet som starter kjøretøyet. Batteriet i bilen er et 12 volts batteri, som i motsetning til navnet, kan kjøre fra 10-14 volt når som helst. Hvis måleren selv går dårlig, så vet du ikke hvis batteriet er korrekt spenning eller ikke. For å finne ut om måleren er dårlig, må du teste det 12-volts batteriet og sammenligne de to tallene. Dette tar omtrent fem minutter for å gjøre, og da vil du vite hva problemet er.

Instruksjoner

• Pop panseret av bilen. En assistent starte bilen og holde et øye med spenningen måleren.

• Slå på multimeter og sette den opp slik knotten i midten peker i "V"-etiketten. Trykk på DC for å sikre at multimeter skal lese DC spenning. Koble svart sonden til "Com" porten, og koble den røde sonden til "V"-porten.

• Plasser den andre enden av svart sonden på den negative terminalen på batteriet, og plasser den andre enden av røde sonden på positive terminalen på batteriet. Se på skjermen å se hva den leser, som hvis batteriet fungerer og bilen kjører, bør være mellom 12.00 og 14.00 volt.

• Ringe ut til partneren din og sammenligne tall. Hvis tallene er av mer enn en volt eller to, så måleren er feil. Hvis ikke, så strikkefasthet fungerer.