Nnywellness.com

Hvordan installere en lastebil verktøykasse 1


Hvis du eier en lastebil og bære verktøy, er sjansene du vet altfor godt hvordan det er å plassere dem måfå i sengen og kjøring av med dem usikret. Hvis du har en utvidet cab, kanskje vil du ikke det strødd med verktøy, selv om det er en mer levedyktig og beskyttende alternativ for verktøy. Svaret er en lastebil verktøykasse. De er enkle å installere og kjøpe rette for dine behov kan gi deg optimal cab plass for passasjerer og beskytte dine verktøy glir rundt sengen eller blir stjålet.

Instruksjoner

• Måle bredden på sengen og velge riktig verktøykassen. En strammere passform, bedre og mer rommet du har verktøy. Vær oppmerksom på at du får hva du betaler for. Lastebil verktøykasser kommer i mange former, materiale og design. Plast verktøykasser er billig, men hvis du legger kraftig verktøy og bilen er parkert i direkte sollys i lengre perioder om gangen, er det ikke uvanlig å se disse type verktøykasser begynner å svaie, og noen ganger slutt kollaps i midten. En diamond belagt metall-boksen med låser anbefales for tyngre belastning, men du også ønsker å se etter ting som vær stripping langs dørene slik boksen forhindrer lekkasje. En annen ting du vil huske er hvordan døren eller dører av verktøykassen åpner og hvordan som passer dine behov.

• Les bruksanvisningen verktøyskrinet du valgte og bestemme hva du skal trenger å gjøre. Noen verktøykasser krever boring, men det er ikke anbefalt å kjøpe disse lavere kvalitet-boksene. De fleste kvalitet verktøyet boksene kommer med maskinvare for å knytte til seng skinner med j-bolt maskinvare som ikke krever boring gjennom seng skinnen. Disse kommer høyt anbefalt.

• Avgjøre hvor du er å finne i boksen på lastebilen. Vanligste er rett bak cab. Hvis du valgte en heis skuff boks, bare sørg for at du kan løfte boksen lokket uten at det virker inn på baksiden av lastebilen sengen eller bak vinduet.

• Måle bredden på boksen og kuttet gummi padding eller skum å plassere på lastebil skinnen å beskytte den mot riper maling av verktøykassen. Hvis du har en seng liner som dekker seng skinner, kan du omgå dette trinnet. Hvis du ikke plassere gummi padding eller skum på sengen skinner.

• Sett inn gummi j-bolt pluggene i forborede hullene i verktøykassen hvis de ikke allerede er plassert der. Forsiktig plassere boksen over gummi padding, skum eller seng liner.

• Åpne dørene til verktøyet boksen å avsløre interiøret. Fra under, stikk nålen j-bolt under sengen skinnen og rote den gjengede delen opp gjennom gummi pluggen. Bruke vaskemaskinen fra maskinvare kit og mutter. Stram ratchet, utvidelse og socket. Gjør dette for alle 4 j-bolter. Stram ganske stramt for å avskrekke nøtter fra løsne, men ikke over stramme og skade seng skinnene.