Nnywellness.com

Hvordan jeg programmet en CaptiveWorks 600 mottaker?


CaptiveWorks 600 mottakeren installerer til satellittsystemet for å motta FTA eller free-to-air satellitt programmering som kringkastes uten noen krypteringsmetoder. Mottakeren avhenger av oppdatert informasjon å koble med nødvendig satellitter og må programmeres med de riktige filene best ytelse. Bruk en RS232 kabel for å programmere CaptiveWorks 600-tallet mottakeren med oppdatert programvarefiler.

Instruksjoner

• Starte en webleser, som Internet Explorer, og gå til siden CaptiveWorks nedlastinger. (Se "Referanser" nedenfor). Klikk "Last ned"-koblingen ved siden av oppføringen fange arbeider 600-tallet. Lagre filene på et lett tilgjengelig sted.

• Koble USB-adapteren til en av portene på datamaskinen og koble RS232 kabelen til porten på USB-adapteren.

• Koble den andre enden av kabelen til "RS232" porten på baksiden av mottakeren. Slå på mottakeren og vent en stund for datamaskinen å gjenkjenne mottakeren.

• Klikk "Start" og velg "Datamaskin". Dobbeltklikk oppføringen "CaptiveWorks 600" for å åpne en mappe for minnet til mottakeren. Dra den nedlastede filer fra plasseringen på harddisken og slippe dem i CaptiveWorks' brosjyre. Mottakeren vil laste ned filer og omprogrammere operativsystemet programvare med de oppdaterte filene.