Nnywellness.com

Hvordan kjøpe beslaglagt biler


Hvis du ikke har mye penger, men trenger å kjøpe en bil, vil du kunne finne en billig bil som er beslaglagt eller Overtatte. Bil selskaper ønsker å videreselge bilene de repossess eller bilene vil slå inn i tap for deres selskap. Biler er beslaglagt eller Overtatte når eieren ikke nedbetale lån. Bilen er tatt fra eieren, og kan bli solgt til rabattpris for deg. Hvis bilen selger for mer enn hva den forrige eieren skyldte, mottar den forrige eieren monetære forskjellen. Hvis bilen selger for mindre, måtte den forrige eieren betale differansen.

Instruksjoner

• Sjekk ut hvordan lokale auksjoner arbeid. Kontroller at de er åpne for publikum og ikke bare forhandlere. Lær reglene for å delta i en auksjon. Få datoer og tider. noen auto auksjoner er selv oppført i lokale aviser. I delen ressursene nedenfor er en link til regjeringens car auksjoner site.

• Kall forhandlere om de har noen Overtatte biler på mye. Du kan unngå å betale en auksjonarius og kjøpe rett gjennom den opprinnelige forhandleren.

• Ringe rundt til lokale banker og se om de tilbyr salg på noen biler. Dette vil unngå kostnadene for mellommann, auksjonarius.

• Undersøk bilen du ønsker å kjøpe. De fleste ganger, hvis det er feil, forhandleren vil ikke gidder å fikse dem og vil selge biler "som-er.» Dette betyr at du vil være ansvarlig for å fikse noe. Friske opp noen bil mekanikere eller ta med en venn som har kunnskap. Sjekk utvendig for rust, merker og noen maling som ikke ser opprinnelige minst. Utføre andre inspeksjoner ved å slå på motoren, olje og overføring væske nivåer og teksturer, og sjekk under setene og i bagasjerommet for vann. I tillegg test kjøre bilen før du gjør et tilbud.

• Gjør et tilbud på bilen. De fleste prisene kan forhandles.

Tips og advarsler

  • Gå til bilforretning, banken eller auksjon forberedt på å kjøpe med akseptabel betalingsmåten. Noen auksjoner tilbyr 90 dagers garanti på sine biler.
  • Vær forsiktig når du lytter til forhandler snakke om tilstanden på bilen. Alltid gjøre din egen inspeksjoner eller har en mekaniker inspisere bilen før du kjøper.