Nnywellness.com

1996 Nissan Sentra Dynamo fjerning & installasjon


1996 Nissan Sentra Dynamo fjerning & installasjon

Dynamoen, montert på motoren, gir strøm til alle elektriske enheter på 1996 Nissan Sentra. Power for dynamoen kommer fra motoren drivebelt. Drivebelt og den elektriske strømmen på dynamoen kan forårsake skade slik undersøkelse av dynamoen ikke bør forsøkes med motoren i gang. Nissan bruker flere modeller av Dynamo Sentras så du må fjerne dynamoen og ta det til deler leverandør å sikre din er nøyaktig lik.

Instruksjoner

• Fjern batterikabelen fra negative terminalen benytter tang. Koble to ledninger fra dynamoen med en skiftenøkkel.

• Skru av to pivot justeringsbolter på undersiden av Dynamo med en skiftenøkkel. Pivotere dynamoen for å løsne drivebelt drivebelt fra den Dynamo skivene. Fjern skruene som pivot helt og løft dynamoen av motorrommet.

• Installere nye dynamoen ved å reversere hårfjerning prosedyrer. La pivot bolter løst til du er klar til å gjøre drivebelt justeringen.

• Bruk én hånd flytte dynamoen til drivebelt har spenning på den, og stram til en av skruene som pivot med en skiftenøkkel. Trykk tommelen mot drivebelt. Drivebelt bør avvike fra 1/4 til 1/2 tommers. Juster Dynamo posisjon til riktig nedbøyning er oppnådd. Stram både pivot bolter.

• Koble til batterikabelen til den negative terminalen. Start motoren og se Dynamo advarsel lyset forblir av. Hvis det kommer, ser du at dynamoen dreier og drivebelt er ikke sklir. Stram drivebelt spenningen hvis nødvendig. Ellers kobler fra negative batterikabelen og kontroller tilkoplingane ledninger til dynamoen å sikre god elektrisk kontakt finnes.

Tips og advarsler

  • Kontroller dynamoen er problemet før erstatte den ved å kontrollere din batterispenningen med motoren av og igjen med motoren i gang. Hvis spenningen, målt med et voltmeter, ikke høyere med motoren i gang, er problemet sannsynligvis din Dynamo.
  • La ikke klær, verktøy, hår eller andre objekter komme nær drivebelt når motoren er i gang.