Nnywellness.com

Hvordan installere en RV parabolantenne


En parabolantenne er en av de beste måtene å motta TV-signaler fra RV din. Når du har satellitt-TV-tjenesten, det finnes flere typer dish antenner utformet spesielt for RVs, og de kan monteres på flere måter. Hvorvidt folk kan se på TV mens du er i bevegelse, avhenger av typen parabolen. Det er også mulig å ta en parabol-antenne betydde for hjem installasjon og konvertere den slik at den kan monteres på RV din.

Instruksjoner

• Velg typen i-motion parabol som fungerer best for RV din. En buede eller andre lav profil parabolantenne fungerer best fordi det eliminerer risikoen for å bli slått av eller skadet mens du kjører.

• Konvertere en hjem parabolantenne for RV bruk, hvis det er den eneste typen rett som du har. Dette omfatter hovedsakelig et kit som lar deg fjerne montere på din hjem rett og erstatte den med en monteringssystem som fungerer for bilen.

• Monter parabolen med RV. Noen retter har innebygd ridedyr som er boltet på plass på taket eller annet sted. For andre retter, får du en tredjeparts mount som vil feste til retten og sikre det et vindu, stige eller annet sted.

• Rute i dish kabler til RVs indre. Noen biler har en innebygd pre wire for en enkel tilkobling. Hvis parabolen er på eller nær et vindu, du kanne sprekk vinduet åpner og sende dem på den måten; ellers vil du sannsynligvis trenger å bore et hull i taket eller side. Hvis retten bruker 12-volt DC ledninger til sin elektriske motorer, rute de ledningene til RV'S TV-antenne.

• Koble i dish kabel til inndata porten for satellitt-tjenesten mottakeren. Koble mottakerens produksjon til inngangen av RV'S TV-apparatet.

Tips og advarsler

  • Bruke RG6-koaksialkabel å koble parabolen.
  • Kontakt leverandøren av satellitt-TV for å se hvilken bestemt retning parabolen må møte når montert.