Nnywellness.com

Kan jeg bruke min Lenovo Webcam å gjøre videoer?


Enten du bruker en Lenovo bærbar PC med en intern eller et eksternt webkamera, har du muligheten til å kringkaste din egen live streaming video feed til Internett. Men i tillegg til webkameraet Lenovo trenger du en Internett-tilkobling og streaming video programvare. Heldigvis en rekke fullfunksjons video streaming programvare er designet for dette formålet, og mange av dem er kompatibel med Lenovo laptops og webkameraer.

BroadCam

BroadCam er en video streaming og redigere løsning utviklet av NCH Software. Programmets funksjoner inkluderer bred Web browser kompatibilitet, evnen å strømmen forhåndsinnspilte eller levende video, en innebygd video editor og komprimering verktøy skreddersydd for å optimalisere video for avspilling over en rekke Internett hastigheter. Du vil kringkaste video ved hjelp av BroadCam, må en datamaskin som kjører Microsoft Windows XP, Windows Vista eller Windows 7 operativsystemer. For å se streaming video innholdet, må seere du ha en kopi av programvaren Windows Media Player eller en webleser som kan kjøre Adobe Flash plugin.

WebcamXP

WebcamXP er en fullfunksjons streaming video løsning for Windows-datamaskiner. Dens funksjoner inkluderer støtte for USB, PCI og IP-kameraer, image overlegg evner, en innebygd chat-system, HTTP kringkaste funksjonalitet, en innebygd scheduler, passordbeskyttelse, bevegelsespåvisning og eksterne og lokale tilt, Panorer og zoom funksjoner. Antall samtidige kameraet kilder støttes av programvaren avhenger på versjon du kjører. Gratisversjonen av WebcamXP støtter opp til en videokilde, mens WebcamXP Private støtter fem videokilder, og Webcam XP Pro støtter et ubegrenset antall kilder.

TinCam

TinCam er et video - og foto-streaming program for datamaskiner som kjører Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista eller Windows 7. Dens funksjoner inkluderer live synkronisert video og audio streaming, flere støtte, HTTP serverfunksjonalitet, bevegelsessporing innspilling, bildeoverlegg, planlagte videoopptak og automatisk webside etableringen for publisering video fra webkameraet Lenovo. En gratis prøveversjon av TinCam er tilgjengelig for nedlasting. Fullversjonen av programvaren koster rundt $20, som publiseringsdatoen.

Min Webcam

Min Webcam er en gratis video broadcasting service utviklet av Eyespyfx. Det er basert rundt min Webcam kringkasteren, et verktøy som lar deg opprette og publisere din webcam feed til Internett og deretter vise det via datamaskin, smarttelefon eller tavle. Min Webcam er kompatibel med innebygde og eksterne kameraer. Den har IP og nettverksstøtte, pan og tilt funksjonalitet og bilde arkivet evner. Min Webcam er tilgjengelig for både PC og Mac.