Nnywellness.com

Feilsøke sikringer på en 2002 Chevy Tahoe


Feilsøke sikringer på en 2002 Chevy Tahoe

Sikringer levere elektrisk strøm til mange deler av din 2002 Chevy Tahoe. Mens Dynamo og batteriet er primære kilder elektrisitet, fungere sikringer som leveringssystemer. Sikringer kommer i forskjellige gjeldende styrker. En sikring som er for svak til å håndtere den elektriske strømmen som går gjennom det vil bryte, forårsaker et brudd i flyten, og dermed et problem uansett komponent sikringen var levere strøm til. Feilen er trolig bli mindre, for eksempel strek lysene ikke fungerer eller radioen ikke kommer på.

Instruksjoner

• Finn sikring panelene på din 2002 Chevy Tahoe. Hovedpanelet er inne i bilen, på siden av dashbordet ved rattet under et plastdeksel. Sekundær sikring panelet er under panseret på førerens side, igjen vanligvis under en cover.

• Dra sikringer, med fingrene eller med plast sikring avtrekker inne sikring panelet. Kontroller hver sikring for åpenbare pauser. Erstatte ødelagte sikringer med nye sikringer med en passende måler. Diagrammet på baksiden av paneldekselet viser hvilke gauge av sikring er nødvendig for hvert sikring sted og hva som sikring støtter.

• Bruk en sikring tester for å sjekke sikringer. Bakken tester på en nøytral metal, som en bolt eller metall plate. Vri nøkkelen i tenningen og trykk spissen av testeren hver metall slutten av sikringer. Hvis pæren i testeren ikke lys, sikring er ødelagt og må erstattes.

• Sjekk sikringer med et multimeter. Et multimeter er et multi-purpose verktøy som tester spenningen i elektriske komponenter, for eksempel batteri og Dynamo. Bakken på multimeter, vri nøkkelen i tenningen til "På" posisjon og touch slutten hver sikring igjen. Hvis multimeter viser ingen lese, sikring er ødelagt og må erstattes.

Tips og advarsler

  • Hver sikring har to metall punkter for å sjekke. Gjør ikke hoppe som ene enden vil fortsatt lyser selv på en ødelagt sikring.