Nnywellness.com

1987 Toyota Camry Timing belte installasjon


Toyota Camry er en serie av kompakt og mellomstore biler produsert siden 1982. 1987 modellen er en ny generasjon Camry, som typisk har en fire-sylinder 2,0-liters motor. Denne motoren bruker en timing belte synkronisere rotasjoner kamaksel og Veivaksel. Timingen belte på en 1987 Toyota Camry har begrenset levetid, og bør vare minst 60 000 miles før du trenger utskifting.

Instruksjoner

• Koble deksler for timingen belte med en socket skiftenøkkel og kast deres pakninger. Fjern den gjennom-bolten og montering isolator på høyre side av motoren. Koble beholde bolter for høyre motor-monteringsbraketten og ta av braketten.

• Fjern timing belte guide og timing belte med en socket skiftenøkkel. Koble beholde bolter for nummer 1 og nr. 2 idler wiretrekk og fjerne trinser. Koble den timing skivene for veivakselen, med en snuse verktøy hvis nødvendig. Koble til mutteren for olje pumpe skivene og fjerne olje pumpe skivene.

• Skyv olje pumpe skivene på sin aksling og trekk til mutteren til 21 fot lbs. med en momentnøkkel. Justere angi nøkkelen på den Veivaksel timing skivene med tilsvarende sporet på akselen skivene, og skyv skivene på akselen. Skru løs festeskruen til 80 ft lbs. med en momentnøkkel.

• Koble nr. 2 idler wiretrekk og stram sine festeskruen til 31 ft. lbs. med en momentnøkkel. Installere nr. 1 idler wiretrekk, løst fest sin festeskruen og koble våren spenning. Trekk nr. 1 idler wiretrekk så langt til venstre som mulig, og stram sine montering bolt med en socket fastnøkkel til å holde det på plass midlertidig.

• Drei veivakselen i klokkeretning til nøkkelen sporet på den Veivaksel timing skivene vender opp.. Plass det nye tidspunkt beltet på Veivaksel timing skivene, olje pumpe skivene, nr. 2 idler wiretrekk og vann pumpe skivene.

• Vri den Veivaksel skivene to komplette svinger med urviseren til nøkkelen sporet på den Veivaksel timing skivene ansikter igjen. Justere den nr 1 timing skivene som nødvendig for å holde den på linje med sin timing mark. Stram kabelføringstrinsen nr. 1 til 31 ft. lbs. med en momentnøkkel.

• Installere braketten for motoren mount. Boltene braketten til 38 fot lbs. og trekk den gjennom-bolten til 52 ft. lbs. med en momentnøkkel. Koble isolator for motoren festet og stram isolator nøtter til 38 fot lbs. installere timingen belte dekk med nye pakninger og stram sine festebolter med en socket skiftenøkkel.