Nnywellness.com

Hvordan finne koden for taster på en 1994 Toyota Paseo


Nøkkel koder er sett med tallene gjelder for ulike typer kjøretøy som gir informasjon til Låsesmeder om hvordan å kutte en nøkkel til å passe den bilen. Alle biler leveres med tastekoder. Hvis du trenger nye nøkler, erstatning keys eller bare ekstra nøkler for din 1994 Toyota Paseo, må finne din nøkkel koden før du kontakter en Låsesmed å kutte nye nøkler for bilen.

Instruksjoner

• Lese gjennom opprinnelige kjøpe papirarbeid for din 1994 Paseo. Din nøkkel koden er nevnt i papirene. Hvis du er ikke den opprinnelige eieren og ikke har denne informasjonen, kan du fortsette til trinn 2.

• Kontakt med Toyota forhandleren der bilen ble kjøpt. Gi din kjøretøy identifikasjonsnummeret til Toyota og spør om de kan søke sine poster for din nøkkel koden. Hvis du ikke den opprinnelige eieren, kan du bli bedt om å gi bevis på at du eier, for eksempel en fakset kopi på forsikringskortet eller registrering. Toyota forhandlere gjør ikke alle holder poster kommer som langt tilbake, så dette alternativet ikke kan være levedyktig.

• Få din Paseo kjøretøy identifikasjonsnummeret. VIN ligger på en stripe av metall der dashbordet møter vinduet på forsikring papirarbeid, registrering papirarbeid og Kjøp papirarbeid, hvis du fortsatt har den.