Nnywellness.com

Hvordan installere en Trailer knirkefritt på en Titan


Den Nissan Titan er en full størrelse pickup lastebil i stand til å hale moderat til store trailere. Hvis opphenget ikke ble installert på fabrikken, kan det hende du gjerne vite at Nissan boret og tappes bakre rammen for problemer. Faktisk, de gjør dette med alle deres lastebiler å effektivisere produksjonsprosessen. Heldigvis vil det også hjelpe deg å effektivisere prosessen med å installere knirkefritt mottakeren.

Instruksjoner

• Finn slep kroken på førerens side bak rammen. Fjern de fire skruene som fester slep krok til rammen bruker socket og ratchet. Nye opphenget bruker hullene tatt opp av slepet kroken. Kaste kroken; du vil ikke bruke det igjen.

• Plasser knirkefritt mottakeren mot bunnen av rammen og line opp skruehull på begge sider. Bruke Assistent til å holde opp opphenget på passasjersiden rammen.

• Tre bolter i hånd. Det er fire på hver side av opphenget. Stram hver bolt bruker socket og ratchet. Selv passasjer side rammen ikke har et slep krok installert, er de boret og tappet hullene i rammen.