Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Ford makt vinduet Motor


Hvis kjøretøyet Ford har strøm vinduer, har hver en liten motor som driver regulator som inneholder og styrer vinduet. Hvis makt ruten kontroller ikke fungerer og du vet problemet er ikke elektrisk, må motoren erstatte. Konsulter din bilreparatøren eller deler lagre og sikre at du får en ny motor for din spesifikke Ford bil. Deretter må du fjerne vinduet regulator fra innenfor døren til skifte motoren.

Instruksjoner

• Lavere vinduet nederst så du kanne lett adgang det og regulator. Koble negative batterikabelen når vinduet er nede.

• Åpne døren og fjern trim panelet. Fjerne alle skruer, starter på døren håndtak rammen, og skyv panelet av sine tilhengere. Koble alle elektriske kontakter på panelet. Skrelle bort plast vann skjoldet og koble fra vinduet motor samlingens sele.

• Koble boltene holder vinduet til regulator og skyve glass av den. Hvis bilen har en øvre vindusrammen (som en F150 eller andre lastebil), presse glass opp og tape det til ramme. Hvis det er ingen øvre ramme (som på en Mustang), fjerne glasset helt.

• Ta ut boltene festing regulator til døren og koble sin elektriske kontakter. Brett regulator samlingens sider sammen og ta det ut av lavere hullet i dørkarmen. Fjern forsiden bolter på motoren og vrikke det av kabel bolig. Kontroller at kabelen utstyr forblir i huset.

• Vrikke nye motoren på plass på regulatoren i kabel bolig. Sette lås i riktig plasseringen og erstatte forsiden bolter for motor.

• Plasser regulator tilbake til døren (du måtte vri den på plass) og på nytt boltene som holder det til døren. Presse glasset ned i døren, og feste det tilbake på regulator.

• Fest plast vann skjoldet tilbake på døren og installere trim panelet. Teste motor og vinduet operasjonen ved å heve og senke vinduet.