Nnywellness.com

Hvordan å trekke en campingvogn og en båt Trailer samtidig


Hvordan å trekke en campingvogn og en båt Trailer samtidig

Trekke en camping trailer og båt trailer, kjent som "triple-tauing," krever alle tre biler bli riktig utstyrt med riktig vurdert og installerte utstyr, og både tilhengere bør være utstyrt med egne bremsesystemer. I tillegg er trekker to trailere sammen bak et slep kjøretøy ikke lovlig i alle land. I USA hvor trippel-Bilberging tillates, angi mange av de statene begrensninger kombinert lengde, og vekt, av tre biler.

Instruksjoner

• Sjekk forskrifter i din stat, samt de av noen stater du planlegger å passere, å avgjøre om triple-Bilberging er lovlig, og hvis det er noen restriksjoner på vekt og lengde.

• Bestemme produsentens slep-bruttovekten vurdering av kjøretøyet ved å henvise til kjøretøy brukerhåndboken.

• Legge vekten av både tilhengere og eventuelle andre elementer som bagasje og vann i den campingvogn holde tanker. Sammenligne totalen til bilens slep-vekt vurdering.

• Finn hengerens VIN (kjøretøy identifikasjonsnummer) plate for å finne den tunge vekten, hvor mye vekt tilhengeren gjelder på det stikk punktet i bevegelse, i tillegg til sin bruttovekten. Som en tommelfingerregel er tungen vekt ca 10 prosent av bruttovekten.

• Installere todelt mottaker-type, distribusjon av vekt anti-svaier uhell på slep bilen og den første traileren. Disse uhell er boltet eller sveiset til rammen og har en port som mottar problemer og ballen, samt vektfordeling barer som knytte til opphenget og tunge av tilhengeren. Dette er viktig i å kontrollere svaie mens tauing, som noen svaiende fra den første traileren overføres og forstørret av andre.

• Velg haker som er sterk nok til å bære vekten av alle enheter bak opphenget. For eksempel må opphenget slep kjøretøyets være vurdert for vekten av camper og båt og båt trailer. Opphenget på reise tilhengeren må være vurdert for vekten av båten og båt trailer. Klasse I uhell er vurdert for tilhengere med en maksimal tungen vekt på 200 lbs. og 2000 lbs. bruttovekten. Klasse II uhell er vurdert for tilhengere for en tunge vekten av 350 lbs. og 3500 lbs. bruttovekten. Klasse III uhell er vurdert for tilhengere med en maksimal tungen vekt på 500 lbs. og 5000 lbs. bruttovekten. Klassen VI uhell er vurdert for tilhengere med tungen veier til 1200 lbs. og en maksimal bruttovekten av 10 000 pund. Hvis i tvil alltid gå til det neste høyere rangerte knirkefritt. Være sikker uhell leveres med riktig vurdert sikkerhet kjeder.

• Plass tyngre enheten mellom slep kjøretøy og lettere tilhengeren. Hvis du har en spesielt tung båt som veier mer enn campingvogn, bør båten knyttes på slutten.

• Installere flyttbare, vidvinkel folding speil på slep kjøretøy å gi tilstrekkelig utsikt over både tilhengere mens tauing. Folding speil kan du kaste dem flatt mot slep bilen hvis du bør gå gjennom et smalt område.

Tips og advarsler

  • Hvis det mangler bilens bruksanvisninger, se etter en tallerken eller klistremerke på førerens dør jamb liste totalvekten.
  • Trippel-Bilberging er en utfordrende oppgave du bør bare gjøre dette hvis du allerede har tauing erfaring.
  • Tauing setter ytterligere belastning på alle kjøretøysystemer, inkludert overføring og bremser, i tillegg til motoren, bør bilen produsentens bruttovekten slep-rating ikke overskrides.
  • Opprettholde en fornuftig hastighet. Hvis du oppdager svaiende eller håndtere problemer bør du treg som nødvendig for å avhjelpe problemet.