Nnywellness.com

Hvordan du installerer en CD-spiller i en Ford F150


Hvordan du installerer en CD-spiller i en Ford F150

Ford F150 har vært den bestselgende bilen i Amerika årlig 27 ganger, under sin produksjonssyklusen. Dessverre noen oppføring nivå modeller av F150 ikke utstyrt med en CD-spiller, men heller en enkel AM / FM-radio. Du legger til en CD-spiller i din F150 for første gang, eller erstatte et ødelagt, er installasjonsinstruksjonene den samme.

Instruksjoner

• Koble negative batterikabelen og park i F150 i et godt opplyst. Samle alle verktøy krevde for prosedyre og har en plass inne i lastebilen.

• Bruk verktøyet trim panelet fjerne radio surround panelet, som inkluderer luftinntakene center. Panelet er montert ikke med bolter eller skruer, men heller klipp. Hvis du ikke har verktøyet trim panelet, kan du prøve dukker det med hendene.

• Bruk av Ford radio kroker for å fjerne radio hovedenheten. Finn verktøy hullene oppå hverandre på hver side av radioen. Sett kroker fullt, og skyv kroker utover for å åpne montering klipp. Radioen vil skli rett ut.

• Koble ledningsnettet og antennekabelen fra baksiden av gamle radio hovedenheten og sette enheten.

• Erstatte fabrikken ledningsnett med en spesifikk CD-spilleren. Følg pakken instruksjonene nøye. de varierer sterkt med ulike modeller.

• Den riktige veggmonteringsbraketten inn i radio hulrommet. Alle Ford F150 lastebiler har en dobbel DIN radio hulrom. Hvis du bytter til en DIN enhet, må et monteringssett for dobbel DIN radio hulrom. Hvis du installerer en dobbel DIN enhet, bruk den normale monteringssett i monteringssett.

• Koble ledningsnettet til den nye CD-spilleren og installere antennekabelen. Installere CD-spilleren i monteringsbraketten med skruene. Erstatt radio surround trim panelet (det kommer rett tilbake i), og koble til negative batterikabelen til å prøve ut nye CD-spilleren.

Tips og advarsler

  • Ettermarkedet kroker egnet for Ford radio kan være tilgjengelig fra en auto deler butikken eller en bil audio butikken. Radioen kan ikke fjernes uten kroker.