Nnywellness.com

Hvordan vet hva dekk Tilpass på hjul


Hvordan vet hva dekk Tilpass på hjul

Når det er tid for å få et nytt sett med dekk til bilen din, er det viktig å finne riktig størrelse til å passe din hjul. Hvis du tar feil størrelse dekk til en tekniker vil han ikke kunne sette dem på hjul riktig. Heldigvis, finne ut riktig dekk å kjøpe er en enkel prosess som du kan løse raskt ved hjelp av en av noen grunnleggende metoder.

Instruksjoner

• Sjekk sideveggen av de siste dekk på bilen til riktig størrelse. Denne inneholder tre typer informasjon-bredden i millimeter, sideforholdet på dekk og diameteren på hjulet. For eksempel, kunne din dekk lese 205/50R15 ("R" standard for en radial dekk som er felles for passasjer bildekk). Gi dette nummeret til dekk tekniker eller selger når du handler.

• Sjekk i bilens hanskerommet eller rommet mellom fører og passasjer seter for en etikett som inneholder informasjon om bilen som en måte å finne ut riktig størrelse. Dette klistremerket viser nøyaktig dekk størrelsen du trenger (for eksempel 205/50R15) til å passe din biltype.

• Bruk søkeverktøyet Dunn dekk for å finne riktig dekktrykk størrelsen for kjøretøyets hjul. Angi lage og år for bilen, og velg den eksakte modellen å utføre søket. Du kan også velge en bestemt dekkprodusenten og ønsket hastighet rating (dekkets evne til å håndtere visse nivåer av hastighet). Verktøyet viser en liste over dekk som oppfyller dine krav under dekk størrelse for din bil.