Nnywellness.com

Hvordan jeg dekode en 1962 Chevy Body-koden?


Chevrolet er amerikanske automaker og en avdeling av General Motors. Den minst kostbare 1962 Chevrolet var Biscayne og ble tilbudt i basis form med lite trim- og sekssylindrede. Mid-Level Bel Air hadde mer luksuriøs trim og hardtop kroppen stiler. Top-of-the-line 1962 var Chevrolet Impala, som var enda mer luksuriøse og var tilgjengelig med V8-motorer. 1962 Chevy kroppen tag- eller cowlen tag - var en metall identifikasjon plate som var montert under panseret på førersiden. Body-koden ble stemplet med informasjon om bilens originale farge, trim og produksjonsdato.

Instruksjoner

• Åpne panseret og Finn body-koden montert cowling på førersiden av bilen over brannmuren. Dekode måneden og uke bilen var montert ved å observere gruppen av tre tegn på toppen til venstre for koden. Det første to numrene angir måneden, mens brevet indikerer uken, med "A" angir den første uken, "B" andre uke og så videre.

• Finn bokstaven "M" på øverst til venstre i koden. Det første to numrene til høyre for koden skal "62," å angi Årsmodell. Det andre tallet skal "1," å angi Chevrolet divisjon, og gjenværende tallene stilen kroppen av bilen, som firedørs sedan, todørs hardtop eller cabriolet.

• Observere de rett av koden i feltet "Kroppen" til å bestemme fabrikken der bilen ble produsert og det sekvensielle serienummeret bilen ble gitt på fabrikken.

• Finn bokstavene "TR" på venstre side av koden, omtrent midtveis nede fra toppen. Det første settet av tegn i dette feltet angir typen og fargen på interiør installert i bilen, mens det andre settet av tegn angir seter installert.

• Observere "Male" feltet ligger på høyre side av koden, omtrent midtveis nede fra toppen. Det første tegnet i denne koden angir hoveddelen av bilen, mens det andre tegnet koden angir fargen på taket. En bil som har samme farge kroppen og taket vil bare ha ett tegn.

• Sjekk bunnen av koden. På venstre side kan det være en tresifret kode eller en serie med tre-sifret kode. Disse kodene angir ekstrautstyr installert på fabrikken. Mange koder vil være tom nederst med ingen tilbehør koder trykt.