Nnywellness.com

Hvordan rengjør jeg sprøytebrukere i en 2000-F150?


Hvordan rengjør jeg sprøytebrukere i en 2000-F150?

Ford F-serien lastebiler ble introdusert i 1948, og F-150 debuterte i 1975. 2000 Ford F-150 var tilgjengelige i 40 forskjellige sub modeller, inkludert de populære Harley Davidson og SVT Lightning pakkene. Standard 2000 F-150 kom utstyrt med en 4,2 liters, 205 hk V-6 motor. Det var også alternativet for tre forskjellige versjoner av 5.4-liters V-8 og en 4.6-liters V8. En bensininnsprøytning rengjøring på 2000 F-150 kan gjøres på alle de standard bensinmotorene. Denne rengjøringen er ikke utformet for 5.4-liters naturgass V-8 eller Bi-Fuel motorer.

Instruksjoner

• Øke panseret på F-150. Bruke ratchet og socket å løsne inntak kragen, deretter trekke luft inntak slangen gratis fra motoren. Dette vil åpne gass kroppen for første etappe av drivstoff injektoren rengjøring. Fjerne små plast panelet, som dekker gassarmen kroppen, bruker ratchet og socket. Kroppen gassarmen må være tilgjengelig fra under panseret på bilen.

• Sett på parkeringsbremsen på bilen, og kontroller at det er i parken hvis du har en automatisk girkasse. Plass valglinjen utstyr i nøytral posisjon, hvis du har en standard girkasse (girstangen). Start motoren, og avslutte cab og flytte til motorrommet med motoren i gang.

• Øke inaktiv på motoren ved å skyve gassarmen åpen med hånden. Bruk den ledige hånden for å spray aerosol drivstoffet injektoren renere i gass kroppen, der du fjernet luften inntak slangen. Tom hele kan aerosol drivstoff renere til gass kroppen, med kort spruter som nødvendig for å holde motoren fra drøye ut. Starte motoren hvis den stalls og øke inaktiv til et høyere nivå å hindre ytterligere stoppet.

• Slipp gassarmen og tillate lastebilen til inaktiv på vanlige området for omtrent et minutt. Hvis den stalls, starte motoren og kjøre høy inaktiv i et minutt. Slå av motoren når motoren vil opprettholde en normal, myk inaktiv nivå.

• Installere inntak luftslangen på motoren, og stram kragen tettsittende ratchet og socket. Installere støvdeksel throttle kontroll, og bruk en ratchet og socket for å sikre bolter slik at de er tettsittende.

• Åpne drivstoff tank filler døren på F-150. Tømme hele innholdet i en i-tank drivstoffet injektoren renere i påfyllingsstussen. Kontroller at du har minst 1/4 til 1/3 av en tank med gass i tanken, å fortynne de kraftige kjemikaliene i injektoren renere. Lukk drivstoff dør når du har lagt til i-tank støvsugeren.

Tips og advarsler

  • Fyll bensintanken til 3/4 eller nær Max etter tilføyer et i-tank drivstoff renere, for å sikre renere blander godt med drivstoff.
  • Endre din luftfilteret regelmessig er en fin måte å holde skitt og rusk inn motoren. De fleste luftfiltre er bra for opp til 10.000 miles, men du bør sjekke det på hver 3000-mile oljeskift.
  • Ikke Legg til drivstoff injektoren renere en bensintank under 1/4-full. De kraftige tilsetningsstoffer i drivstoffet injektoren renere kan faktisk skade selene motorens hvis konsentrasjonen er for sterk i drivstoff-systemet.
  • Dette prosjektet omhandler automotive bensin og damp fra bensin, som er ekstremt brannfarlig. Holde dette hele prosjektet fra åpen flamme, gnist, høye temperaturer, statisk elektrisitet og røyking.