Nnywellness.com

Hvorfor gjør min PC Lås opp når jeg kobler min iPod?


Hvorfor gjør min PC Lås opp når jeg kobler min iPod?

iPod-enheter, oppleve akkurat som noen teknologiske verktøy, problemer med tilkoblingsmuligheter og funksjonalitet. En av de vanligste er når en iPod låser opp en PC. Apple antyder de fem RS feilsøking.

Tilbakestille

Hvis en iPod ikke er arbeider eller låser opp en PC, er den første oppgaven å lade enheten ved å koble iPod til en datamaskin eller lade enheten med en USB-kabel. Når enheten er fulladet, prøve og tilbakestille ved å slå den på eller av.

Prøv på nytt

Hvis iPod låses eller datamaskinen fortsetter å fryse, prøve å koble enheten fra USB-kabelen, og prøv å koble den til PC.

Omstart

Hvis du kobler fungerer en iPod igjen ikke, hvile computeren å tilbakestille innstillinger og programvare.

Installere

Hvis alt annet mislykkes, kan du prøve å installere iTunes-programvaren fra http://www.itunes.com. Brukere vil ikke miste noen sanger fra biblioteket, men en reinstallering kan fjerne problemer eller virus berører programvaren gjenkjenner iPod-enheten.

Gjenopprette

Hvis en programvare installasjon er utført og iPod ikke fungerer, må enheten være gjenopprettet å originalverdiene. Når logget inn i iTunes, vil programvaren fortelle brukerne hvordan å gjenopprette enheten. IPod må være ang.-synched Når gjenopprettingen er fullført.