Nnywellness.com

Hvordan erstatte en 3500 Chevy lastebil belte


Skifte belte på en 3500 Chevy lastebil krever en annen rutingprosessen for forskjellige modell-år. 3500 Chevy lastebil er utstyrt med følgende motorer: 4,3 liter, 4,8 liter, 5,0 liter, 5,3 liters, 5.7 liter, 6.0 liter, 6.2 liter, 6,6 liter, 7,4 liter og 8.1 liter. Hver har en annen belte rutingprosessen. Nøkkelen er å vite veien beltet rutes og der belte strammer ligger.

Instruksjoner

• Pop panseret og Finn belte ruting diagrammet over fan likkledet. Hvis det er ingen belte ruting diagrammet, ta en penn og Notisblokk og trekke ut den eksakte retningen der beltet rutes over trinser.

• Finn belte strammer. Den belte strammer på i 4,3, 5.0 og 5.7 liter ligger rett under dynamoen. Den belte strammer på 4.8, 5.3, 6.0 og 6.2 liter er topp foran motoren direkte til venstre for kabelføringstrinsen. Den belte strammer på 6,5 liter ligger foran midt delen av motoren belte strammer på 6,6 liter motoren ligger på langt venstre side av motoren om halvveis opp. Belte strammer på 7,4 liter ligger rett under dynamoen belte strammer på 8.1 liter ligger rett til høyre for midten vann pumpe skivene.

• Plass ratchet med riktig størrelse socket på bolten hodet i midten av belte strammer. For å lindre spenning på belte strammer på alle Motorstørrelsen unntatt 8.1 liter, urviserne belte strammer. For å lindre spenning på beltet på 8.1 liter, slå belte strammer mot klokken.

• Skyv beltet av belte strammer og skyv beltet av de gjenværende trinser. Trekk beltet av motorrommet og setter den til side.

• Sett nytt belte inne i motorrommet. Sette beltet på nederst Veivaksel trinse først, deretter følger belte ruting diagrammet for ruting beltet over de resterende trinser. La belte strammer siste. Dette vil gjøre det enklere for deg å legge beltet på belte strammer med én hånd mens du holder strammer med den andre.

• Bruk trekk bar og socket for å lindre spenning av belte strammer skivene. Rut beltet på belte strammer nøyaktig som vist av beltet ruting diagrammet. Slipp belte strammer slik at den belte strammer skivene vil sette riktig mengde spenning på beltet.

• Inspisere beltet for å sikre at beltet rutes akkurat som i diagrammet og at beltet er helt på plass i trinser.

• Crank motoren og inspisere beltet som motoren er i gang. Kontroller at beltet kjører jevnt på belte strammer. Pass også på at beltet blir sittende i trinser mens motoren er i gang. Slår motoren og lukke panseret.

Tips og advarsler

  • Selv om det er ulike er ruting diagrammer for ulike størrelser motorer på 3500 Chevy, erstatningsprosessen belte fortsatt lett så lenge du har skikkelig belte ruting diagrammet, og du vet hvor belte strammer er. Resten er bare følgende belte ruting retningene.
  • Hvis beltet er bakover på noen av trinser, vil det føre komponenten å kjøre bakover som kan forårsake skade komponenten eller motoren.