Nnywellness.com

Bruke GPS i oppdrett


Når du tenker på en GPS enhet, tenker du sjelden om oppdrett. Du tenker på oppdrett som gamle, selv gamle, teknologi, noe tilknyttet landet. Oppdrett gjør du tror okser og hånd ploger, ikke fleste plasserer systemer og satellitter.

Instruksjoner

• Sette en GPS-mottaker over din traktorer for å trekke i plasseringen signaler. GPS-mottakeren kan deretter kommunisere med en datamaskin add-on traktorens. Datamaskinen kan fortelle traktoren om det bør tilling, høsting, plante eller sprøyting, avhengig av programmering.

• Kombinere data samlet av GPS-enheter og systemer med data om fuktighet, beskjære avkastning, Luke tetthet og jord. Bruke dataene til å bestemme den beste traktor ruter, plantevernmidler, gjødsel og seeding tetthet.

• Optimalisere plante med GPS-generert kart. Disse kartene fortelle deg hvilke områder i et felt er minst produktive. Bruker mer gjødsel og frø i disse områdene til å øke produksjonen, eller selv ta dem ut av produksjon.

• Bruke GPS-systemer automatisk traktor styring og operativsystemer å automatisere traktor drift og gården 24 timer i døgnet. Dette kan redusere ugressmiddel tap på grunn av fordampning ved å bruke det om natten når vinden er roligere.

Tips og advarsler

  • Selv små gårder kan bruke GPS-systemer i oppdrett, større oppdrett konglomerater vil ha mest nytte denne teknologien.
  • GPS-teknologi er også supplert med andre teknologier som storfe-detection enheter, lightbars og GPS-programvare. Hver ekstra teknologien øker farmer's avkastning.