Nnywellness.com

Hvordan forbedre området for Sprint Overdrive


Hvordan forbedre området for Sprint Overdrive

Sprint Overdrive er en kombinasjon Wi-Fi hotspot modem for mobiltelefon som kan gitt transportabel datatilgang til datamaskiner og andre mobile enheter. Du kan øke omfanget av Overdrive å øke avstanden av Wi-Fi eller øke resepsjonen for mobildatanettverk. Begge er radiosignaler på ulike frekvenser, så alle beste praksis for radiosending gjelder øke trådløst signal og øke cellulære resepsjonen.

Instruksjoner

• Flytte Overdrive slik at det er færre hindringer mellom den og de andre radiosendinger. Så hvis du har problemer med WiFi-området, flytte Overdrive så din har en direkte line-av-syn med Wi-Fi-enheter. Vegger og metall vil forringe signalet. Også flytte i Overdrive i hvis du har problemer med mobil tilkobling, i et vindu slik at det er færre walls sperring den fra cellular tårnene.

• Fjern alle konkurrerende radiosignaler. Andre enheter som kjører på samme eller lignende radio frekvenser som din Overdrive kan redusere sine. Trådløse telefoner, mikrobølgeovner og andre Wi-Fi-rutere kan alle redusere signalet fra din Overdrive. Flytte Overdrive så det er minst tre feet fra disse enhetene. Hvis mulig bytte fra en 2,4 GHz telefon til en 5.7Ghz modell å redusere forstyrrelser.

• Pek din Overdrive direkte på 4G towers i nabolaget ditt. Her finner du 4G tårnene som Sprint sammen bruker for WiMax på Clearwire.com. Skriv inn postnummeret ditt og trykk "Enter". Du vil se et kart med 4G dekning i området og plasseringen av tårnene. Finne nærmeste tårnet til deg, og deretter finne vinduet i hjemmet eller kontoret som står overfor dette tårnet. Pek på Overdrive mot tårnet fra vinduet. Hvis flere vinduer ansikt at tårnet, velge vinduet med færrest mulig hindringer fra trær og bygninger.

Tips og advarsler

  • Logg inn på konfigurasjonssiden for din Overdrive - standardadressen er 192.168.1.0 standardpassordet er "passord"- og klikk på koblingen "Avanserte innstillinger". Velg "WiFi" for innstillinger og klikk på rullegardinmenyen "Kanal". Velg kanal "11" og deretter bruke innstillingene. Dette vil redusere interferens med andre Wi-Fi nettverk i området.