Nnywellness.com

Feilsøke Samsung HKT 450


Feilsøke Samsung HKT 450

Trådløs Samsung HKT 450 hodesett er laget for bruk med mobiltelefonen til å gi deg håndfri mobilitet mens du snakker i telefonen. Det kan være frustrerende når hodesettet ikke fungerer og du aner ikke hva problemet er. Det er noen enkle tester for å finne hvorfor hodesettet ikke fungerer slik det skal. Testene vil fortelle la deg avgjøre om det er et konfigurasjonsproblem eller om du må erstatte hodesettet.

Instruksjoner

• Sjekk den Samsung HKT 450 for å sikre at den røde lading indikatoren lyser mens den lades. Når hodetelefonen viser at tillegget er fullført, trykk og hold MFB (multi-function-knappen) i 3 sekunder. Den blå strømindikatorlampen bør aktivere. Dette betyr at hodesettet er klart til bruk. Hvis en av disse led lys svikter, har du sannsynligvis en ødelagt headset som enten trenger service eller erstatte.

• Kontroller at hodesettet ikke er i "Standby" strømsparingsmodus. Trykk på MFB for å fjerne det fra mulig Standby. Hvis hodesettet var i denne modusen, vil det nå prøve å automatisk koble til den siste tilkoblet telefonen.

• Kontroller at telefonen og hodetelefonen er koblet sammen. Se på led lys. Merk at den blå led skal blinke hvert 4 sekunder når den er koblet riktig. Hvis det ikke er blinkende riktig, må du reparere de to enhetene. Trykk og hold knappen MFB i 6 sekunder. Se etter både LED Flash alternativt. Du har to minutter å gjenkjenne hodesettet med telefonen og initialisere forbindelsen mellom dem fra mobiltelefonen. Hvis du ikke oppfyller tidsrammen, eller tilkoblingen mislykkes av andre grunner, Gjenta dette trinnet til parkoblingen er fullført.

• Erstatte hodesettet, eller sende den i for reparasjon, hvis ingen av disse feilsøkingsteknikker virket.