Nnywellness.com

Hvordan koble opp min XM Radio i bilen min


Hvordan koble opp min XM Radio i bilen min

XM Satellite Radio er en abonnementstjeneste for radio som sender med en satellitt i stedet for en AM eller FM-frekvens. XM-Radio gir reklamefri musikk og radioprogrammer for en abonnementsavgift og gir en statisk forstyrrelse signalet i hele USA. Du kan lytte til hver Major League Baseball spillet, spesialitet musikkkanaler, politiske talkshows og komedie kanaler til XM-Radio-tjenesten. Hvis du har en enhet som XM Radio og du vil koble den opp i bilen, kan du gjøre det ved hjelp av en XM bilsett.

Instruksjoner

• Kjøpe en XM Radio bilsett. Det er flere XM-Radio enheter som kan installeres i din bil laget av forskjellige produsenter. Kjøpe et bilsett som er kompatibelt med enheten XM. Bilmonteringssett kan kjøpes fra en elektronikkbutikk, som Best Buy, eller direkte fra webområdet XM Radio. Bilmonteringssett leveres med en strømadapter, en kassettadapter, holder og en antenne.

• Fest XM Radio enhet krybben til dashbordet. Det må være knyttet til en flat overflate på dashbordet slik at limet puten på Holderens base vil følge jevnt dashbordet. Plass holderen på et sted på dashbordet hvor det vil være lett tilgjengelig. Basen kan være festet til baksiden eller nederst på holderen. Hvis du feste sokkelen til baksiden av vugge, kan vugge knyttes til forsiden av dashbordet. Hvis du feste sokkelen til bunnen av holderen, kan du montere vugge til toppen av dashbordet.

• Sete XM Radio enheten i holderen. XM Radio enhet holderen er formet slik at XM Radio enheten bare sete i holderen - vanligvis dette er riktig ved å plassere enheten ned på holderen slik at kontaktene på holderen gå inn kontakt hullene i enheten.

• Adapteren kassett til XM Radio holderen. Kassett-adapteren må være koblet til holderen i "AUDIO OUT"-kontakten. Sette komponenten leveres kassetten i kassett spilleren i bilstereoen. Hvis du ikke har en kassettspiller på bilstereoen, kan du kjøpe en FM-senderen som vil tillate deg å spille XM-Radio over et FM-radiosignal.

• Koble strømadapteren til XM Radio holderen. Strømadapteren er satt inn i, til "DC inn" kontakten på venstre side av holderen. Når det er koblet til holderen, sett den andre enden av strømforsyningsenheten i sigarettenner eller 12-volts strømuttak.

• Koble den XM Radio XM Radio holderen og installere antennen på utsiden av bilen. Antennen må kobles til "ANT IN"-inngangen på høyre side av XM Radio holderen. Den andre enden av antennen inneholder en magnet og må plasseres foran eller bak utsiden av din bil - hette, taket eller bagasjerommet. Antennekabelen må kjøres under tepper, mellom setene, bak dashbordet eller gjennom din bagasjerommet å feste det til utsiden av bilen der du ønsker.