Nnywellness.com

Hvorfor er noen HD-kanaler stoppet & noen ikke kommer gjennom hele?


Hvorfor er noen HD-kanaler stoppet & noen ikke kommer gjennom hele?

Starten av digitalsending lansert en ny æra i amerikansk TV underholdning. Fuzzy, spøkelsesaktige bildene ble erstattet av skarpe, fargerike HD-bilder på større skjermer. Men det nye kringkasting mediet avhenger mye mer tungt enn forgjengeren på kvaliteten på TV-mottaket.

Avstand fra stasjon

Jo lenger fra kringkasting tårnet, jo vanskeligere er det for TV-tuner låse på det digitale signalet. For langt unna og bildet "frysing" eller "stoppet" resultater; Hvis nivået faller under en viss terskel, vil TV ikke vise et bilde på alle.

Antenne plassering

Terreng, trær, bygninger og andre hindringer påvirker DTV mottak; Dette alle årsak bryter i signalet, fører til brudd i bildet hvis antennen ikke er plassert og orientert riktig. Nærliggende elektronisk utstyr som datamaskiner og videospillere kan også forårsake forstyrrelser nok å svekke det digitale signalet.

Kjøretøyer i bevegelse

Fly, biler og tog opprette skygge eller refleksjoner i DTV signalet, forårsaker bildet for å bryte opp i "fliser" eller "blokker". I ekstreme tilfeller blir signalet forstyrret tilstrekkelig at bildet forsvinner helt.