Nnywellness.com

Hvorfor ville en LCD-TV plutselig går?


LCD-TVer levere stor bilde- og lydkvalitet, gi en teater erfaring til ethvert hjem. Men som alle elektroniske enheter, problemer kan oppstå som kan forårsake TV slutter å fungere riktig. Alderen av din er også en faktor. Du bør forvente LCD HDTV å vare alt fra 7 til 15 år med riktig pleie. Selv en 20-års levetid er mulig med normal seervaner på ca 8 timer om dagen.

Pære strømbrudd

LCD-TVer bruk hva utgangspunktet utgjør lyspærer som baklyset til skjermen. Når disse pærene går ut, kan det forårsake bildet ikke vises riktig eller hele. Pærene selv er ikke billig (omtrent $170-$250 fra oktober 2010) men reparasjon kan gjøres selv, avhengig av TVEN. Dette er en av de vanligste problemene i HDTV-apparater.

Strømbrudd for strømforsyning

Akkurat som en datamaskin har en LCD-TV en strømforsyning som regulerer flyten av strøm til enheten. Når dette går dårlig eller mislykkes, vil enheten oppleve en forbigående eller totalt tap av kraft. Elektriske og andre ledninger problemer bør korrigeres av en profesjonell. Hvis enheten er fortsatt under garanti når problemet oppstår, bør det være dekket i liten eller ingen kostnader.

Skjermen Panel strømbrudd

Et annet vanlig problem med LCD-TVer innebærer skjermpanelet, som produserer bilde utgang. Feil på denne enheten kan forårsake feil i både bildet og lyden, samt kvaliteten på visningen. Displayet er ofte regnet som en kosmetisk elementet av mest grunnleggende garantier, og ville ikke være dekket med mindre du kjøper en premie protection plan.