Nnywellness.com

Typer Denso sprøytebrukere


Denso er et selskap som produserer tennplugger, dynamoer, kompressorer og drivstoff injektorer. En drivstoff injektoren er en ansvarlig for drivstoff og luft i en forbrenningsmotor. Dette systemet har blitt brukt som et drivstoff leveringssystem gjennom årene og har sett mange teknologiske utvikling. Denso tilbyr drivstoff injektorer for både bensin og dieselmotorer. De har også injektorer til racerbiler med høy ytelse.

Diesel drivstoff injeksjon

Dieselmotorer bruk felles rail systemet, som ble lansert av Denso i 1995. Felles rail systemet bygger opp høytrykks drivstoff i vanlig tog og deretter injiserer drivstoff i motoren sylinder på timing styrt av motoren kontrollenhet (ECU), og dermed slik at injeksjon uavhengig av turtall. Som et resultat, felles rail systemet senker skadelige materialer som nitrogenoksider, svevestøv (PM) utslipp og genererer mer motorkraft. Dette systemet kan bli funnet i kommersielle kjøretøy og biler. Denso felles rail-systemet er det letteste av typen og er dugelig av et høyt trykk 1800 bar.

Bensin drivstoff injektorer

Denso innført 12-hulls injektoren i 1999. Dette kunne redusere størrelsen på drivstoff slippverktøyet til 65 mikron, som bidrar til å forbedre effektivitet gjennom overlegen forstøving. Dette ble senere forbedret i 2002 med reduksjon av dråpestørrelse til 50 mikron i nye UC injektoren. Disse sprøytebrukere har sel som er sveiset å tåle strenge utslippene.

De elektroniske drivstoff injektorer

Moderne biler bruker komplekse elektroniske drivstoff sprøytebrukere som kan brukes i ulike forhold. Denne injektor er i stand til å levere en veldig presis mengden drivstoff til rett tid.

Denso drivstoff injektorer skryte av en høy dynamisk område og evne til å tåle tøffe utslipp gjennom sin sveiset sel. Kalibrert impedansen i sprøytebrukerne sikrer fullstendig kompatibilitet. De kan også redusere eksosutslipp.