Nnywellness.com

Hvorfor mine er Plasma TV uklart?


Hvorfor mine er Plasma TV uklart?

Plasma-TVer er stor for vise din favoritt TV-programmer eller filmer, sparke tilbake og spille videospill eller ser en rekke enheter som kan kobles til TV via innganger. Men kan en sløret skjermen ødelegge noen TV-titting opplevelse. Hvis din plasma-TV er uskarpt, prøve å løse problemet gjennom feilsøking før søke profesjonell hjelp.

Kabeltilkobling eller antenne posisjonering

Finn input hvor den eksterne enheten du opplever et uskarpt bilde med er tilkoblet. Ofte er innganger plassert på baksiden eller langs kantene på TV. Skyv videokabelen kildeenhet til kontakten på plasma-TV og kildeenheten. Hvis videokabelen ikke er ordentlig koblet, kan bildet vises uklare eller forvrengt. Alternativt, hvis et bilde trakk i med en antenne er uklare, flytte antennen koblet til TVEN til et sted hvor den ikke peker mot elementer i rommet hvor den ligger, eller bygninger eller klynger av trær.

Elektroniske enheter

Fjerne eller slå av elektroniske enheter som mobiltelefoner, DVD, Blu-ray spillere, spillkonsoller, lamper, fans og andre enheter som er nær TV. Det elektroniske signalet avgis ved disse enhetene kan forstyrre TV mottar et signal gjennom luften eller vise en video fra en annen enhet.

Stikkontakt

Koble TVEN fra vekselstrømuttaket er koblet til og koble den til en annen stikkontakt. Andre enheter som er koblet til eksisterende uttaket kan trekke mye strøm gjennom uttaket eller ikke være jordet riktig og forårsake skjermen på plasma TV være uklart resultatet. Hvis plasma TV er koblet til et overspenningsvern med mange andre enheter, koble de andre enhetene enkeltvis å se hvis kan du begrense det ned til hvilken enhet forstyrrer TV.

Justere TV-innstillingene

Bildet på plasma-TV kan være uklart fordi noen har justert TV kontrast, lysstyrke, nyanse eller ulike andre bildeinnstillinger. Åpne TV-menyen og naviger til TV bildeinnstillingene. Juster de ulike nivåene på alternativer til du finner innstillingen som ser best. Også har de fleste plasma-TVer forhåndsinnstilte bildet konfigurasjoner tilpasset bestemte miljøer som en godt opplyst og et mørkt område. Bla gjennom disse for å se om en av dem fungerer best for deg.

Dårlig piksler

Piksler på plasma TV skjermen kan bli død eller brent i, noe som resulterer i en svart, grå eller misfarget punkter på skjermen som forårsaker bildet være uskarpt. Døde piksler kan være resultatet av å kjøre TV for en lengre periode av tid eller på grunn av problemer med plasma TV hardware. Produktene er tilgjengelig som kan arbeide for å redusere risikoen for og løse bildepunkter som er døde eller brent i plasma-TVer, men oftere enn ikke TV må være tatt til en profesjonell eller returneres til produsenten hvis døde piksler er dekket av garantien.